Melyik macskat vigyem magammal?
Harom macskank van, ket fiu es egy lany. A lany macskat nemsokara ivartalanitani fogjuk. Ot az ut szelerol szedtem ossze. Fiatal, baratsagos cica, kicsit bolond is, de szeretem. Szeret olbe lenni.
A ket kan macska mar 6 eves mult. A szomszedasszonye voltak, viszont o eleg keveset jar ki, igy rajtunk maradtak. Ok nem szeretnek olbe lenni, de simogatni lehet oket, felvenni nem.
Az egyik fekete, a masik pedig cirmos.
A fekete macska a cirmost mindig elzavarja, ha esznek. Viszont a kismacskaval nagyon jol megvannak(marmint a fekete). Egyutt alszanak, maszkalnak, jatszanak.
A cirmos macska pedig kulon van, mostanaban alig jar haza, teljesen le van sovanyodva.
2 ev mulva felkoltozom Pestre, ha minden jol megy ,alberletbe.
Azt hallottam, hogy macskaval alapbol nehez alberletet talalni, de kettovel szinte lehetetlen. Tehat csak egyet akarok vinni.
Eddig biztos voltam benne, hogy a kicsit viszem. Azt ismerem a legjobban, o a legbujosabb.
Viszont most elgondolkodtam, hogy lehet jobb lenne a cirmost vinni, hisz o van mindig egyedul es a kicsit nem kene elszakitani a 'baratjatol'.
Ha en nem leszek itthon, nem lesz veluk foglalkozva. Enni fognak kapni, mast nem. Illetve attol is felek, hogy valami bajuk lesz, hiszen kinti macskak.
Ezert is nehez nekem a dontes.
Mit gondoltok?
"macskaval alapbol nehez alberletet talalni, de kettovel szinte lehetetlen"
Macskával valóban nehezebb albérletet találni, de ahová egyet beengednek, oda kettőt is, ezen már nem múlik. :) Ahová nem engednek, oda egyel se fognak.
Viszont tényleg sok minden történhet még két èv alatt, a cicák egymáshoz való viszonya is változhat, ráérsz ezen gondolkodni még.
Ahova mehet 1 macsek, ott a 2 sem akadály. Sok ismerősöm lakik albiban kutyával vagy macskával (vagy mindkettővel).
Nyilván mielőtt nekiindulsz tájékozódsz, szóval kérdezd meg akkor, hogy 2 macsek gondot jelent-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!