Vihetek macskát magammal hordozóban Intercityn?
Figyelt kérdés
Hallottam már róla, hogy csak gyorsvonaton és személyvonaton lehet őket szállítani. Nem szeretném ha leszállítanának...:S2009. márc. 30. 21:46
1/4 anonim válasza:
elvileg nem szabad intercityre vinned, mert ott kering a levegő és ha valaki allergiás, akkor baj van..
ehhez képest viszont én már mentem macskával ic-n.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet sajnos!
Nem csak leszállítanak, hanem keményen meg is büntetnek.
Én is vittem már, és szerencsémre egy állatbarát kalauzt fogtam ki, aki csak szólt, hogy tilos cicut vinni IC-n.
3/4 anonim válasza:
Igen, sajnos tilos. A barátnőmet az utolsó IC-ről szállították le Tatabányán, késő este és meg is büntették 6 ezer ft-ra. Azt se tudta szegény hová kapjon, kit hívjon...:-S
4/4 anonim válasza:
Én vittem már,és nem volt gond!Senki nem szólt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!