SOS! Mit csináljak?
Olyan nincs, hogy nincs a közelben, felülsz vele a volán buszra/kocsiba szállsz és elmész a legközelebbig.
Vagy kihívsz ügyeletist.
Akarni kell!
A törés még a kisebb baj, de elfertőződik!
1. Neten kikeresed a legközelebbi állatorvost.
2. Saját állatorvosodat felhívod és megkérdezed, most hol van a legközelebbi ügyelet.
Ügyelet!
Ha pedig rendbe hozták a cica lábát tessék ivartalanítani. Sokkal kevesebbet fog verekedni.
Aki állatot tart, annak nincs olyan, hogy nincs ma a közelben állatorvos. Egy gazda vállalja, hogy 0-24-be felelősséget vállal az állatáért. Főleg, ahogy leírtad, az a macska szenvedhet. Azzonal a legközelebbi állatorvos/ügyelet.
Én, ha az állatom ilyen állapotba lenne, kész lennék akár a fél országot is átszelni, ha csak úgy tudnám elvinni az orvoshoz.
De hát sajnos nem mindenkinek ilyen a felfogása, sajnos.
Képzeld énis képes lennék rá. Csak hogy van egy 6 hónapos jelenleg tiszta láz gyerekem, autóm pedig nincs.
De már megoldottam, nem vagyok felelőtlen. Egyébként ivartalanított mind.
Édesapám az egész várost (Budapest) körbeautózta, mert a papagáj megsérült.
Van taxi, ha nektek nincs is akkor egy kedves szomszédnak vagy rokonnak biztos akad ideje/kapacitása titeket elvinni (mondjuk ez ugyanaz mint a taxi, mert legalább benzinpénzt illik fizetni, max. kicsit később ha dokira kell a pénz)
Ráadásul szerencsére a 21. században lakunk, ma már nem kell triceratopsot fogni és szelidíteni, elég felszállni egy buszra, vonatra vagy egyéb járműre.
A macska nem is számít egzotikus állatnak, a sima mezei doki is el tudja látni, elég bevinni a legközelebbi rendelőbe.
Amúgy a KÖTELEZŐ oltásait kinél kapta? Vidd oda.
"Amúgy a KÖTELEZŐ oltásait kinél kapta?"
Macskáknál nincs kötelező oltás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!