Kijárós macskák gazdái, ti felszeditek a macskátok után az ürüléket, ha odakint végzi a dolgát, utcán, parkban?
Kedves kötekedő barom:
Nem fogom megnyitni a linkedet.
A megvakulást a macskakaromlási láz okozza. A toxoplazma agyi lelassulást okoz. Csak mert nem tudsz kialakítani normális kapcsolatokat az emberekkel (nem is értem miért?) és a macskáidba vagy szerelmes nem kell úgy tenni mintha értelmes lény lennék. Szánalmas. Választ nem olvasok el :)
Hú de gáz vagy anyám..neked van valami súlyos agybajod hallod. Van családom,vannak macskáink. De biztos nem tudok kapcsolatot kialakítani. A férjemet is online rendeltem..
Egyébként meg a videóban egy állatorvos beszél arról,amihez te nem értesz csak nyomod a süketet. Úgy 90% rá az esély hogy te is fertőzött vagy. Mint mindenki más. Feltételezem nem vagy vak,mert beszólogatni tudsz itt. Pacsi. És tudom hogy úgyis elolvasod,mert a hozzád hasonló viszketeg kötekedők nem tudják megállni :)
És amit te mondasz,a "macskakarmolási betegség" az ez:
A macskakarmolási betegség macskáról emberre terjedő fertőzés. Jellemzően az állat karmolása vagy harapása nyomán kialakuló sérülés a behatolási kapu. Ennek helyén is keletkezhetnek bőrtünetek, de a betegség jellemző tünetei - az esetleg lázzal, fejfájással kísért nyirokcsomó-megnagyobbodás - hetekkel később jelentkeznek. A betegség rendszerint kezelés nélkül is meggyógyul. Súlyos forma az immunrendszer károsodása esetén, például HIV-fertőzöttekben alakulhat ki.
Olvasd már el. Hol van ebben vakság? Kb. enyhe influenza tüneteket okoz maximum és magától elmúlik. De mégcsak nem is minden macskában van kórokozó,és azok közül is jórészt a bolhás kóborokban,nem egy egészséges macskában ami oltva,féreghajtva,bolhanyakörvezve van. Esküszöm egy macska is értelmesebb nálad. Olyan vagy mint a babonás vénasszonyok a vidéki falukban.
39%-os!
A toxoplasmosis a Toxoplasma gondii valódi egysejtű, sejten belül élősködő kórokozóval történő fertőzés. Az esetek döntő többsége (80-90%) tünetmentes formában zajlik. Jelentőségét az adja meg, hogy a méhlepényen áthatolva a magzatnál agyvelő-gyulladást okozhat, ezért csak a terhesség alatt bekövetkező friss fertőzés lehet veszélyes. Felnőttkorra az emberek 30-50%-a átesik az első toxoplasma fertőzésen, ami alatt egy életre szóló védettség alakul ki. Előbb kapod el egy mosatlan gyümölcstől, mint egy macskától. Előbb tájékozódj, aztán okoskodj!
"nem kell úgy tenni mintha értelmes lény lennék".
Freudi elszólás. Ne félj nem teszünk úgy,mert nem vagy az :'DDD
A saját macskáim a mi kertünkben oldják meg, meg se találnám, úgy elássák, még a pisit is. Van viszont egy idegen cica, aki a fű közepén időnként ott szokta hagyni a "csomagot". Ezt fel szoktam szedni.
4 macskám van és 2 gyerekem. Egyikünk se vakult még meg, egészségesek vagyunk :)
Nem, mert ahhoz ki kellene ásnom. A macskák általában félreeső helyekre ürítenek, és elkaparják maguk után. Sok macska él a környékünkön, de sajnos gyakrabban találkozok emberi ürülékkel, mint macskáéval. Lám, még attól sem vakultam meg.
Aki azt írta, hogy a gyerek megvakul tőle, az remélem oltást sem adat a gyerekének, mert az meg autizmust okoz. Még trollnak is gyenge...
Hozzánk a szomszéd cicája jár át. Aranyos, nem okoz gondot, úgyhogy hagyjuk. Sőt, most szeretgettem meg, olyan cuki :) Még sohasem láttunk macskakakát a kertünkben.
Egyébként az utcákon sajnos én is több emberi ürüléket, pisi foltot, hányást látok. Na az az igazán undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!