Társ, család nélkül élő emberek, nektek miben változott meg az életetek, hogy lett macskátok?
Többet beszélek magamban :))
Igazából a cicához. Meg a bevásárlólistámon szerepel a cicakaja, és az alom.
Meg beszélek az udvaron, hogy cica, gyere. A szomszédok meg biztos hülyének nézni, mivel nem tudnak magyarul 😅
Foglalkozom vele, persze. De azért alapjában Ben rúgta annyira fel az életemet.
Most itt fekszik rajtam, de nem bújós csak ilyenkor alvásnál. Játszani is inkább magában játszik, pedig próbálkozOM.
Nekem megváltoztatták az életemet. Többek közt (nekem nem csak egy van) abban, hogy reggelente mindig előszeretettel ugri-bugriznak és már várják a hamit. Nyávognak, kérlelnek, ha éhesek, vagy játszani akarnak/simogatásra vágynak.
Sokszor együtt eszem velük. Ők cicuskaját, én főtt ételt. Így kicsit olyan, mint egy közös étkezés.
Este ha lefekszem rám másznak,mellém bújnak. Együtt filmezünk, lustizunk és alszunk. Mintha tényleg lenne családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!