Van még remény, gerincelmozdulás? :- (
Szombat délután pont hazafelé tartottunk,mikor a nagyobbik fiam telefonált hogy elütötték az egyik cicánkat..
Mihelyst hazaértünk,azonnal bebugyoláltuk,hívtuk a dokit,de csak egy óra múlva tudott jönni.Borzalmas állapotban volt,nem tudott lábra állni,az orrán ömlött a vér,én azt gondoltam hogy már az egy órát sem fogja kibírni..Bevittük a rendelőbe,kapott fájdalomcsillapítókat,fűtőpárnát.Azt mondtaa doki hogy mi legyen,elaltassuk vagy adjunk neki esélyt.Persze,adjunk.Mivel sokkos állapotban volt,még röntgent sem tudtak róla készíteni,csak két nappal később.Azon látták hogy a medencéje megrepedt,de az magától helyre fog jönni,viszont a gerince egy ponton kimozdult,és ha az az ütődéstől van,nem a duzzanattól,akkor nem tudnak mit tenni.Péntekig adott arra időt,hogy ez változzon,addig a kórházban van.Nagyon félek attól hogy odaérünk hogy el kell döntenünk mi legyen,de mi van ha nem 6 nap alatt megy le a duzzanat,hanem hét? És ha már ennyit küzdött,szenvedett,hogy mondhatnánk ki hogy vége? Ráadásul az anyagiakról már ne mis beszélek,előre félek hogy egy vagyont fizetünk,de ezt is letojom,csak meggyógyulna...Volt már valaki aki esetleg hasonló cipőben járt? :-(((((
Altatás előtt én mindenképp kérnék másodvéleményt másik dokitól. Ha már megadtátok neki az esélyt, legyen teljes.
Írhatsz állatvédő szervezeteknek is, hogy tudnak-e dokit ajánlani, aki találkozott hasonlóval, az állatmentő szolgálatnál pl. kifejezetten balesetes és egyéb traumatizált állatokkal foglalkoznak, és van cicás osztaguk.
Biztosan tudnak dokit ajánlani, aki mond másodvéleményt, olyat, aki látott már ilyen cicát. Én nem tudnám úgy elaltatni, hogy egy ember döntött, mert bármennyire jó doki is, hibázhat.
Off: 49 %-os, takarodj már innen anyádba, te állatgyűlölő köcsög!
Ha hátsó lábaira bénult le, az nem akkora gáz, ha meg tudjátok oldani, jogy benti cica legyen! Ha idegrendszeri tünetei is vannak (pörög), az már sajnos más kérdés... :( Igazuk van a többieknek, talán érdemes lenne megkérdezni egy másik orvost is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!