A 3 éves kandúr cicám már 11 napja eltűnt. Van még remény?
Tesómék cicája nem rég eltűnt 1 hétre, aztán előjött jól lakott és megint lelépett egy hétre aztán megint előkerül azóta otthon van.
Gyerekkoromban is eltűnt egyszer a cicánk 2 hét után került elő nagyon lefogyva,csapzottan és iszonyat büdös szennyvíz szaga volt.
Tavaly a saját cicánk is eltűnt,kiplakátoltuk egy hölgy telefonált kb.két hét után,hogy a kutyájuk megölt egy nagyon hasonló cicát,de már eltemették, a mienk sosem került elő,úgyhogy valószinüleg ő lehett az, nem is értem,hogy kóborolt olyan messzire azelőtt az udvarról se nagyon ment ki.
Az utóbbi történetet csak azért írtam ki,hogy lásd érdemes lehet kiplakátolni,mert ha esetleg nem is kerül elő,hátha meg tudod mi történt vele és szerintem az még mindig jobb mint feleslegesen reménykedni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!♡
Nagyon sokat jelentene ha visszajönne a cicám,együtt tanulunk a vizsgákra,együtt eszünk...fontos nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!