Nagyon félek szerintetek haza fog jonni?
Ha így aggódsz érte, akkor a jövőben ne engedd ki.
Ha most nem is esik semmi baja esetleg, máskor még érheti baleset...
Exeméknek egy hónap után került elő az ivartalanított macskájuk. Még kövérebben, mint amilyen volt.
Majd írj, ha meglett, drukkolok.
Érdemes megnézni a lakás eldugott helyeit. Barátoméknál az egyik szekrény alsó polcán aludt a macska, észre se vettél, mikor besurrant. Érdemes még a környező utcákban is érdeklődni, hátha látták.
Remélem, hamar hazamegy már :)
Én is kíváncsi lennék, előkerült-e, majd írd meg!
Egyébként ezen az oldalon olyat is olvastam, hogy eltűnt a cica, hónapokon át keresték, de nem találták, már lemondtak róla és beletörődtek, hogy biztos valahol elütötték vagy elkapta egy kutya vagy valami...És végül kb. másfél év múlva került asszem elő, persze azóta se jöttek rá, mi történt vele..Meg pár hónapja a neten is olvastam egy ilyen sztorit, hogy egy cica elment otthonról és valami repülőre vagy autó csomagtartójába vagy nem is tudom már, hová bemászott és átutazta a fél világot kb., aztán végül kiderült, hogy ez egy magyar család cicája és hazaküldték.
Jó mondjuk nem ez az általános, de csodák mindig történhetnek :D
De ha halálra ítéled a kinti tartással, most miért aggódsz miatta?
Ha még él, reggelre talán otthon lesz. Holnapután pedig a házatok előtt fog a saját vérében feküdni. Éljen a kinti tartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!