Mit gondoltok? 5, majdnem 6 honapos boxer kutyust hozok haza holnap menhelyrol. Eleg nagyocska mar, lesz akkora kotodes koztem es kozte? Ugy ertem biztos megszokta, megszerette a mostani "gazdit". Attol felek, hogy hozzam hogy viszonyul majd.
Koszonom a valaszokat! Kedvesek vagytok!
Persze,egesznap itthon leszek vele.. :)
Azt hiszem, én nyertem: egy 10 évest hoztam el :D És abszolút nem látszik rajta, hogy nem pelyhes kisbaba kora óta nevelem. Viszont elég rendesen szoktatja le az embereket a menhelyi kutya = problémás, rossz kutya, idős kutya = rossz kutya, idős kutya = buta, taníthatatlan kutya szemléletről.
Próbálj minél több időt otthon maradni vele: pl. péntek du. hozzátok a kutyát és akkor lesz egy egész hétvégétek, sőt, akár egy hétfőt is rá lehetne húzni. Nem csak kötődés szempontjából fontos, hanem jót tesz a szobatisztaságának is.
Ha annyira ideges vagy, mint én voltam, mielőtt hazahoztam a kutyámat, ajánlom ezt neked: www.hspets.org /files/ Adopting-Rescue-Dog. pdf (szóközöket szedd ki légyszi, nem tudom, amúgy engedné-e a kiírni) Nem csak szakblabla előkészületekről, fontos tudnivalókról, hanem van benne egy csomó történet örökbe fogadott kutyákról (többek között egy kötődésproblémásról is).
Koszonom Neked is! Megnyugtattatok... :)
A masik kutyusunk 117 kg izom, odakell figyelnem hogy jatekbol nehogy kart tegyen a kicsibe. O nyugodt fiucska,jol kijon kutyusokkal es macskakkal. Remelem a kisfiu nem lesz "dominans" fajta mert akkor bajban leszunk. De azt gondolom,hogy a kicsiket meg nagyon lehet nevelni. Holnao megyunk erte,es en mindennap itthon leszek veluk. :) drukkoljatok! Megegyszer koszi a kedves es gyors valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!