Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 3 napja nem jött haza a...

3 napja nem jött haza a cicám. Van még remény?

Figyelt kérdés
6 éves kandúr, nincs ivartalanitva. Tudom, kellett volna, de ez már nem segít. Nem egy nagyon csavargós cica, télen egyáltalán nem jarkalt el, tavasszal egyszer elment 2 napra, de aztán hazajott. Normál eestben egyébként a napok nagy részét itthon töltötte. Nagyon aggódok érte. Van még esély, hogy hazajön? Mellékes kérdés, hogy szerintetek bent vagy kint jobb macskát tartani? Az enyém benti-kinti, de mindig gyűlöltem kiengedni, neki viszont bezarva lenni nem élet. Kandurozos időszak az úgy tudom most nincs, de kiscicak most szoktak születni, ugye ? Tavaly volt egy időszak amikor folyamatosan eljarkalt, egyszer követtem és kiscicákhoz ment. Hiába kandúr vigyáz a saját cicaira. Lehet, hogy most is ez történik?
2018. ápr. 22. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Természetesen van esély, az egyik, kijárós macskánk (most aztán jön majd a szapulás... :D) kereken 40 nap után jött haza, sértetlenül, körülbelül 2 héttel ezelőtt.
2018. ápr. 22. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Passz, mi van vele, sok dolog elképzelhető...

A nem-teljesen-mienk macska simán le tud lépni hetekre is, a tied is elment már 2 napra, így 3-nál még nem aggódnék.

Igen, kiscicás időszak van, úgyhogy ha ő olyan, ahogy írod, akkor lehet, hogy ezzel van összefüggésben, de ki tudhatná ezt? Lehet, hogy csak csajozik vagy verekszik vagy pockot fog, bár ez utóbbi miatt nem kéne napokra lelépnie.

2018. ápr. 22. 14:59
 3/11 anonim válasza:
53%
Előfordulhat, hogy megint a kiscicákra vigyáz. Nekünk is gyakran elmászkálnak a kandúrjaink. Érdemes figyelni, hogy merre megy.
2018. ápr. 22. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes alkalommal, mikor elhagyja a telket, életveszélyben van. Bármi lehet vele, én a sajátomat ezért sem engedem csavarogni.
2018. ápr. 22. 15:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy veszélyes kint maszkalnia, de 6 év alatt sose volt semmi gond, általaban a kertben volt, amikor kiengedtem, de ha el is csavargott, gyorsan vissza is jött. A két napos eltűnést leszamitva. Egy ideig a házban volt tartva, de sokat sírt az ajtóban, vágyott arra, hogy kimehessen. Sajnaltam bezarva tartani, persze ez se jobb, hogy nincs meg

2018. ápr. 22. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy 6 évig nem lett semmi baja, nem biztosíték arra, hogy most nem csapta el egy autó, szedte szét egy kutya, vagy akasztotta fel valami elmebeteg.
2018. ápr. 22. 22:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Hazajött!:) Soványan és fáradtan, de más baja nincs. Evett-ivott sokat, most alszik.
2018. ápr. 23. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne engedd többször csavarogni. Telekhatár a max, kerítésen túl nem mehet.
2018. ápr. 23. 12:40
 9/11 anonim válasza:
Igen, van remény! Az enyém 2 év után jött haza, összeszedett magának egy másik gazdát akivel két évig élt, majd hazajött hozzám, látzólag megbánta mert ennek már fél éve,és azóta levakarni sem tudom magamról (no komment :D), de az összes macskánk eljárkált napokra csavarogni! Ilyen 3-4 nap természetes, még ivartalanított macskáknál is :)
2018. ápr. 25. 09:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Nekem is volt egy cicám, aki másfél évre eltűnt. Valószínűleg ő is máshol lakott, mert gyönyörű allapotban jött haza. Utána még hosszu évekig élt velünk.

A mostani cicamat se lehet levakarni mióta hazajott ( hala istennek:) )

Nagyon vigyázok rá

2018. ápr. 26. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!