Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szombaton este eltűnt a...

Szombaton este eltűnt a cicám. Soha nem ment még el, de tényleg soha ennyi időre. Max pár percre és akkor is a szomszédba.6 hónapos. Nőstény, ivartalanított. Van még remény hogy haza talál?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ami ilyenkor segíthet és tényleg megéri, hogy körbekérdezed a szomszédokat, hogy nem látták-e, hogy nem zárták be az eddig nyitott pince, padlás stb. ajtaját. Lehet haza szeretne menni a cicád, de nem tud. Még szerintem nincs veszve semmi, ne aggódj, de ne is ülj nyugodtan, hátha hazatér, persze ez is előfordulhat. Remélem így lesz és épségben jelenik meg.
2013. ápr. 15. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Plakátoltam,hírdetéseket raktam fel.Kérdeztem a szomszédaim,azt mondták látták,de az akkor volt mikor még megvolt.:(
2013. ápr. 15. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor te megtetted, amit ilyenkor meglehet. Tényleg remélem, hogy hazakerül, mert mindkettőtöknek az lenne a legjobb.
2013. ápr. 16. 06:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma kutyasétáltatás közben találtam rá,sajnos elpusztulva.:(((
2013. ápr. 16. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá. Ez most nagyon rosszul esett. Sajnálom. :(
2013. ápr. 16. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Rettenetesen hiányzik.Nem tudom mi történt:(Köszi az együtt érzést
2013. ápr. 16. 18:59
 7/8 Lienah ***** válasza:
Szegénykém:( azt hittem jóra fordul a történet:(
2013. ápr. 17. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek.:((
2013. ápr. 17. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!