Szombaton este eltűnt a cicám. Soha nem ment még el, de tényleg soha ennyi időre. Max pár percre és akkor is a szomszédba.6 hónapos. Nőstény, ivartalanított. Van még remény hogy haza talál?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 16:09
1/8 anonim válasza:
Ami ilyenkor segíthet és tényleg megéri, hogy körbekérdezed a szomszédokat, hogy nem látták-e, hogy nem zárták be az eddig nyitott pince, padlás stb. ajtaját. Lehet haza szeretne menni a cicád, de nem tud. Még szerintem nincs veszve semmi, ne aggódj, de ne is ülj nyugodtan, hátha hazatér, persze ez is előfordulhat. Remélem így lesz és épségben jelenik meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Plakátoltam,hírdetéseket raktam fel.Kérdeztem a szomszédaim,azt mondták látták,de az akkor volt mikor még megvolt.:(
2013. ápr. 15. 18:38
3/8 anonim válasza:
Akkor te megtetted, amit ilyenkor meglehet. Tényleg remélem, hogy hazakerül, mert mindkettőtöknek az lenne a legjobb.
4/8 A kérdező kommentje:
Ma kutyasétáltatás közben találtam rá,sajnos elpusztulva.:(((
2013. ápr. 16. 14:38
5/8 anonim válasza:
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá. Ez most nagyon rosszul esett. Sajnálom. :(
6/8 A kérdező kommentje:
Rettenetesen hiányzik.Nem tudom mi történt:(Köszi az együtt érzést
2013. ápr. 16. 18:59
7/8 Lienah válasza:
Szegénykém:( azt hittem jóra fordul a történet:(
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek.:((
2013. ápr. 17. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!