Eltűnt az ivartalanított kandúrom, szerintetek van még remény, hogy előkerüljön?
Szia! Ivartalan cicák is elkóborolhatnak, bármi megtörténhet, lehet egy finom egérke után sompolygott és kicsit távolabbra került otthonról. Rengeteg megható történetet lehet olvasni hazatalált cicákról, ezek erőt adnak a gazdiknak. :) Kitartás, ne add fel! :)
Egy példa:
Nyugi!Ugyanígy jártam :)
Nyáron egyik reggel eltűnt az ivartalanított kandúrunk.Sose szokott elmenni,ezis mindig itthon gubbasztott.Az összes kertszomszédot végigkérdeztem,nem látta senki.Végigmentem az utcánkon,meg a szomszéd utcán,semmi jele,hogy autó ütötte volna el.Akkor arra gondoltunk,hogy van nem messze tőlünk egy kutya,akit kiengednek az utcára,és nemigazán macskabarát,gondoltunk,szétszedte a cicát.De semmi szőrt/vért nem találtam sehol.Amikor meg már a szomszédok sem tudtak semmit,estefele se jött,akkor gondoltuk,hogy sose látjuk többet.Másnap reggel viszont itthon volt,teljesen kiéhezve :) Biztos valaki véletlen becsukta valami melléképületbe :) Úgyhogy ne add fel a reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!