Miért csinálja ezt a macskám?
Figyelt kérdés
Kiül a konyhába az asztalra és pár perig nyávog csak úgy.
Ha adok kaját vagy italt lese szarja visszamegy nyávogni(amúgy eszik és iszik)
ki se akar menni a kertbe és wc znie sem kell.
ha foglalkozok vele abbahagyja addig aztán vissza megy és folytatja...
mért csinálhatja ezt?
2010. júl. 1. 13:12
1/9 anonim válasza:
nem lehet, hogy csak hisztizik, mint a kisgyerekek, ha nem foglalkoznak velük?
vagy
tapogasd végig, hogy nem fáj-e semmije.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy kúlni akar az asztalra nem?
3/9 Holdtündér válasza:
Kúlni? Az mi?
Egyébként nekem kettő kiscicám van és az egyik is ezt csinálja mint a tiéd. Nyávog össze vissza. Jövő héten megyünk dokihoz, a biztonság kedvéért megvizsgáltatom, de szerintem csak hisztizik. Mert amikor az ölemben van, simogatom akkor csendben van.
4/9 anonim válasza:
Az enyémek minden reggel csinálják 1-2 percig,van hogy a bogarakra,vagy az ablakon keresztül a madarakra,de legtöbbször amikor felkelek,addig amíg ki nem jövök az illemhelyről,utána abbahagyják.Ehhez nem kell orvos,szerintem nem kóros.
5/9 anonim válasza:
Az én macskám is szokott látszólagos ok nélkül nyávogni, de rájöttem, hogy olyankor szeretetre éhes. Felveszem az ölembe, és megnyugszik. Persze, ha csak 'kicsi' simogatás után akarom letenni, átölel és úgy kapaszkodik belém, hogy még maradhasson :D
6/9 Holdtündér válasza:
Jajj én nem azért viszem orvoshoz mert nyávog! Hanem elég sovány szegény, nem úgy fejlődik mint a testvére. Lehet azért nyávog mert baja van vagy nem tudom.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is csak figyelmet követel, az enyém is szokott =) Vagy még azért szokott, mert fel akar ugrani az ölembe, de még elég picike, és nem megy neki, ezért nyávog, hogy vegyem fel.
8/9 anonim válasza:
Enyém is csinálja! Hisztizik, hogy foglalkozz vele. De akkor is szokta csinálni, ha nem tud bemenni valahova. Pl. a spájzba krumplirapisilni! XD
9/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2010. aug. 8. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!