Szerintetek is nevetséges nagyzolás ennyit költeni egy sima házicicára?
Nem. Minden macskának jár egy kanapé, egy meleg otthon, rendes étel, és egy minőségi élet.
A tesód a sparos kajáival, meg a hogymondjamszépen, hogy egy fillért sem költ a macskájára, nem szimpi. Leginkább a sparos kajával, azzal nem. Akkor ne tartson macskát, ha a normális kaját is sajnálja tőle. Ez mindenkire vonatkozik, aki c@rral etet.
De amit technikailag elrontottál, az a következő : a macskák finnyásak. Nem mindegyik kaját szeretik. Jó persze, aho éheznek, ott igen. Szóval : macskának akkor rendelünk előre 15 kg Hillst, ha tudjuk, hogy szereti azt a fajta/márkájú/ízű tápot. Nagy kiszerelést nem jó venni, kiscica felnő, mire elfogy, amúgy felbontva elmegy az aromája.
Nem jó, hogy ilyen negatívat írok, mert amúgy nagyon büszke vagyok rád! :))
A felszereléseket majd kitapasztaljátok (a macskával.
Te pénzed amúgy, megvetted egyben, amúgy megvetted volna külön, mert te így tartod jónak.
Rutinos macskatartóként hasonlókat tudok én is írni, mint az előttem szólók. Kezdőcsomagnak szerintem is kicsit túllőttél a célon - macskabútort jóval olcsóbban is lehet kapni, de amúgy szerintem felesleges - egy csomó macska egyáltalán nem is használja, csak porosodik. Kajából pedig valóban érdemes kitapasztalni egy nagyobb beruházás előtt, hogy egyáltalán szereti-e.
Amiért szerintem inkább aggályos a dolog az az, hogy most jön még a kiadások javarésze, és ha nem keresel túl sokat, akkor inkább arra kellett volna félretenni... oltások, féregtelenítés, bolha- és kullancs ellenes védelem, ezek nem kis tételek. És ha neadjisten jön egy picit komolyabb betegség... Én most egy hét alatt hagytam hatvanezret az állatorvosnál. Úgyhogy szerintem jobb, ha megtanulod, hogy ne csábulj el, csak azt vedd meg, ami tényleg fontos és legyen tartalékod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!