Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Apa fajtatiszta, anya sima...

Apa fajtatiszta, anya sima házimacska. Milyen kölykök lesznek?

Figyelt kérdés
Lehet ilyan, ami a kandúrra hasonlít? Anya sima szép cirmos.
2018. febr. 27. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keverék. Az a macska amelyiknek nincs törzskönyve az keveréknek számít, akkor is ha esetleg hasonlít valamely fajtára.
2018. febr. 27. 19:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudom.

Úgy értettem, hogy melyikre hasonlít. Mert ismerősömnél valószínű besikeredett, én meg hoznék majd belőlük. Örülnék, ha apura hadonlítana az egyik, na nem szaporítási céllal

2018. febr. 27. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előre nem lehet tudni milyen kölykök lesznek, főleg ha több kandúrral is párosodott a nőstény.
2018. febr. 27. 19:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Többel talán nem. Nem kell megszólni, azt hitte a szeptembeti kismacskája nem párosodik, hát tévedett. De úgy döntött lesz helyük a cicáknak, én is be tudok egyet fogadni.
2018. febr. 27. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Szaporított. Miért nem lehet ivartalanítani?
2018. febr. 27. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos azt tényleg illene tudni hogy fél évesen már simán lehet ivarérett a macska, viszont vemhesen is lehet ivartalanítani. Még ha kegyetlenül hangzik is, egy ilyen fiatal cica szervezetét rendkívül megviseli a vemhesség és az ellés, valamint van bőven az utcán és a menhelyeken kölyök, amiket örökbe lehet fogadni. Persze azok nagy valószínűséggel nem néznek ki fajtatisztának, így senkinek nem kellenek...
2018. febr. 27. 19:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Én tudom.

Megtartjuk őket. Utána persze ivartalnítva lesz. Már most van gazdájuk mindnek, attól függ hány lesz.

Itt menhely sincs. Nyilván nem akarta fiataltatni a cicáját, de így alakult.

2018. febr. 27. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy fog az apukára hasonlítani. A kölykök házimacskák lesznek akkor is, ha az apuka kiköpött mása lesz.
2018. febr. 27. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen vegyesek lehetnek. Láttam már olyan almot, ahol 5 kiscica ötféle színű és szőrhosszúságú volt. Nincs szabály.

Off.: Remélhetőleg nem lesz baja az anya cicának, de valóban nagyon fiatal még. Amire fel kell még készülni, hogy egy ilyen fiatal cicánál benne van a pakliban, hogy esetleg nem gondozza a kölyköket. Ilyenkor a gazdinak kell felnevelni őket, ami nem egyszerű feladat.

2018. febr. 28. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!