Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Második emeleti lakásban...

Második emeleti lakásban tartott cicát levigyem-e sétálni?

Figyelt kérdés
Az erkélyre ki szoktam engedni, de szeret mozogni, szerintem tetszene neki lent is. Most 7 hónapos kandúr, még nincs ivartalanítva. Jövő hónapban szeretném azt elintézni. Utána gondoltam, h levinném először hámmal, h el ne szökjön aztán talán szabadon is ha már ismeri a környéket. De akkor is félnék, h nem jönne vissza. Ha földszinten laknánk egyszerűbb lenne..

2018. febr. 19. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Szabadon semmiképp, hiába ismeri a környéket elkapja egy kutya/bántják/elütik. Pórázzal simán, ha megvannak az oltásai.
2018. febr. 19. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem probald meg es,ha tetszik a cicanak a dolog,akkor nyugodtan vidd le setalni.Az en cicam is a masodikrol jart ki.Ha leakart menni,akkor levittem,utana meg lementem erte vagy a szomszedok beengedtek.Este szuleimmel szokott setalni,de tobbnyire ejjel volt lent.Nekunk szerencsenk volt,mert a kornyek is egesz nyugis volt meg a szomszedok is szerettek a cicamat.
2018. febr. 19. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Oltásai megvannak. Nyugis környéken lakunk, remélhetőleg nem történne vele semmi baj.
2018. febr. 19. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Van a YT-on több magyar cicasétáltató videó, érdemes megnézni. A videó régi, de magyar lány sétál a cicával, és a cime Panelcica sétálni megy! Beirod a YT keresőbe és kiadja a videókat. Cuki!
2023. okt. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!