Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Házimacska vagy valami más...

Házimacska vagy valami más fajtiszta macska?

Figyelt kérdés
Jelenleg van egy házimacskám és nem panaszkodom szóval nem azért kérdezem csak kíváncsiságból.

2018. febr. 12. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Minden macska fajtiszta.

Amúgy mi a kérdés?

2018. febr. 12. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Mi a kérdés? Hogy ki mit preferál, vagy hogy milyet vegyél magadhoz?
2018. febr. 12. 12:41
 3/6 anonim válasza:
100%
Attól függ. Ha van egy bűnrossz fajtiszta cicád, annál egyértelműen jobb egy házimacska. Fajcicáknál a kedvencem a Somali cica, elég játékos, igényli a törődést... Beszerezhetsz egy somalit a házi cicád mellé, biztos jól meglesznek 😺
2018. febr. 12. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Nézegesd a cicafajtákat, és ha megtetszik egy fajta, akkor válaszd őket. :) Ugyanígy a házicicánál. Neked kell érezni hogy egy adott fajta fog meg jobban, vagy egy házicica.
2018. febr. 12. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a házi tetszik, olyan letisztult macskaformájú, vagy hogy is fogalmazzak. Nem jön be pl. a túl nagy fül, busa fej vagy kopasz test. Nekem a házi macska "A" macska.
2018. febr. 14. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is szerettem a kulonlegeset. Bejon a Szfinx es a Cornish Rex, de az Orientalis is. Ugy hozta az elet, hogy par honapja kaptam egy CR-t ajandekba. Mellette van egy fel MC cicam. Elotte meg sima hazi volt. Mindet imadom. Sajnos a hazi mar nem el. De a masik ketto imadja egymast es en is oket.
2018. febr. 15. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!