Miután hozzád került a macskád, mennyi idő után kezdett dagasztani?
Én azt hittem a kis 3 hónapos macsek már az első nap remekül volt, hiszen ránk feküdt, körbejárta a birodalmát és ezerrel dorombolt, sokszor volt rajtunk, nyalogatta a fejünket, miközben ott trónolt és örült a simogatásnak.
Erre most kezdett először dagasztani 2 hónappal később. Eddig azt hittem, valamit nem mondtak el, és hiányzik belöle ez az ösztön, erre kiderül, hogy csak most igazán boldog.
Nálatok is ilyen sokáig tartott ez?
Nekünk 5 macskánk van, az egyik dagaszt csak. Nem tudom mi van vele, de ő már kisbaba kora óta a nap 24 órájában boldog, ha csak meglát minket, már dorombol. :D Ha az ölembe veszem, dagaszt egy fél percig, aztán abbahagyja, de egy puha pulcsit vagy takarót képes órákig dagasztani. :D
A többiek nem igazán dagasztanak, pedig szerintem ők is boldogak, mindenki máshogy fejezi ki az örömét. :D
4-5 napos kora óta,mi neveltük fel,nem dagaszt :(
Pedig olyan cukik olyankor.
Nekünk is sokáig tartott. Kb. 2,5-3 hónaposan kerültek hozzánk a cicák és ha jól emlékszem beletelt vagy 1-2 évbe, mire a kandúr elkezdett dagasztani.
Aztán eltanulta az egyik lány is. A másik lány még sokkal (talán egy évvel) később kezdte utánozni. De látszik, hogy ő nem teljesen érti ezt a műveletet, csak nem akar kimaradni :D Ő csak lerakott ruhákat hajlandó dagasztani, de nagyon kiereszti a karmát hozzá, tépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!