Te macskád is szeret a ruhádban feküdni, ahhoz bújni?
Figyelt kérdés
Amelyik cica nagyon szeret az folyton. Múltkor a használt melltartómnak dörgölőzött dorombolva.2018. jan. 2. 23:22
1/9 anonim válasza:
Igen. De az enyém egyformán szereti a tiszta meg a használt ruhát.
2/9 A kérdező kommentje:
A tisztának is maradhat szaga.
2018. jan. 2. 23:33
3/9 anonim válasza:
Az enyém a plüss köntöst szereti, az ágyon hagyott ruhára nem mászik rá. Kicsiként a szennyestartóba mászott, ha tele volt, ha nem. És a használt zoknit, cipőt is szaglászni.
5/9 anonim válasza:
Az én cicám a szennyestartóban alszik, dorombol a koszos ruháknak. De üresen is belefekszik. Még ha nem rakom el időben a megszáradt ruhákat, belefekszik a kosárba :) meg a pulóveremet felveszi
6/9 Metionin válasza:
Igen, a kedvence a frissen mosott törölközők de sokszor jön velem fürödni és olyankor a levetett ruháimon ül.
8/9 anonim válasza:
Az enyém mindenhova ami puha és meleg. :-) Nagy sporttáskába ha nyitva hagyom véletlen. Ruháimat is simán bebirtokolja és a legjobb amikor megcsinálom az ágyamat, akkor szépen középre befetrengi magát x-D Szépen el lehet képzelni, hogy a nagggycságos asszony az ágyamon, én meg a kanapén dekkolok, nincs szívem elzavarni :-D
9/9 anonim válasza:
Az én Hócipős Macskám is .....na meg a zacskókal🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!