A macskák miért szeretnek körökbe feküdni?
Figyelt kérdés
A neten láttam erről képsorozatot, és ekkor döbbentem rá, hogy az én cicám pont ugyan ezt csinálja. Ha krétával a földre írtam-rajzoltam, és volt benne valami kör, esetleg téglalap, belefeküdt. Ugyan ez a földön lévő madzaggal. Szóval, szerintetek miért? :D2015. jún. 14. 21:39
1/5 anonim válasza:
Hát, biztos matekosak. :D
Legközelebb rajzolj háromszöget, hátha abba is belefekszik.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából az alak mindegy, csak legtöbbször a kört preferálja :'D És nem, nem matekos, a matek az egyetlen füzet, amire nem fekszik rá, ha tanulok XD
2015. jún. 14. 22:10
3/5 anonim válasza:
A macskák szeretnek dobozokba, kazal oldalában lévő üregekbe bújni. Ahol a testük hője nem vész kárba és körbezárt magántulajdont éreznek.
Itt van néhány videó: https://www.youtube.com/watch?v=wzZrOyem7ig
Ugyanezt érzik a földre rajzolt kör esetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!