Miért szeretnek a cicák zörgős dolgokra feküdni, mint például szatyor, csomagolópapír?
Szia!
A kérdésedre a pontos választ nem tudom, de azt igen hogy nem csak a csörgös dolgokat szeretik legalábbis az én cicusom imádja a üres kartondobozt, a lerakott ruhát azonnal ráfekszik, ha egy kicsit nyitva marad a zoknis fiók addig piszkálja míg kihúzza anyira hogy beleférjen, s már jöhet is a megérdemelt munkaután a szieszta:)
Csúcs egy fazonnok igazi egyéniség mindegyik imádom őket.
üdv.
Nekem beleszoktak feküdni a nagyobb zsákokba is. Egyszer mentem ki, a macska totál a zsákban volt, azt hittem baj történt... nem is mozgott, mert aludt. Sírva vettem le róla a zacskót, akkor ébredt fel és kiszaladt :DDD
A többi meg reklámszatyorba szokott aludni...
Ja és ha leteszünk egy dobozt egyből beleugrik nekünk is az egyik cica, szoktam vele szórakozni kiviszek egy másikat, akkor átugrik abba. Ezt képes a végtelenségig csinálni...
Illetve a kocsi csomagtartójába is beugrik, hazaérünk pakolunk ki ki se tudjuk nyitni a csomitartót, mert a macska már ugrik bele, rettenetesen szemtelen :) de nagyon aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!