Hogy érzel a macskád iránt? Ő mennyire ragaszkodó?
Családtag, vagy csak háziállat? Mintha a gyereked lenne?
A cica másokkal is közvetlen, vagy te vagy neki az isten és imád? Vagy csak a rabszolgájának tekint? :D
Imádom, én vagyok az anyukája, és ezt ő is tudja. Utcáról fogadtam be kiskorában, soványan. Az első naptól fogva állandóan velem akar lenni, bújik, mászik az ölembe, együtt alszunk este, alkalmazkodott a napi rutinhoz. :)
Másokkal pedig bizalmatlan.
3 cicánk van, az egyik a férjemet imádja, a másik engem, a harmadik mindkettőnket. A férjem cicája úgy viselkedik mint egy kutya, követi mindenhova (még a vécére is), a cipős szekrényre ül amikor már várható haza és onnan el nem mozdul. Amikor meghallja az autót, akkor majd kiugrik a bőréből örömében, két lábra áll és kukucskál ki az üvegen, izgatott lesz, hangosan dorombol. Ha a munkája miatt 3 napig nincs itthon a férjem, akkor 3 napig nem eszik, hanem csak fekszik a férjem párnáján, de amikor jönnie kellene kiül a szekrényre, aztán csalódottan vissza a párnájára.
Az enyém most is az ölemben, egyértelműen kimutatva a nap 24 órájában, hogy mi "egymáséi vagyunk"
A harmadik mindkettőnkkel kedves, bújós, dorombolós, de mivel az előbbi kettő olyan szinten kisajátít minket, szegénykémnek nem sok babér terem.
Egyik cica sem barátkozik másokkal, sőt, ha jön valaki elbújnak. Megérinteni meg végképp nem érintheti meg őket rajtunk kívül senki.
Két kutyánk is van, mindkettő ugyanilyen "őrült", de ez a kutyánál természetes.
Családtagok. 💗💙
Két hat hónapos cicánk van, egy kisfiú és egy kislány . A kisfiú utcáról mentett, és ahogy jön és odabújik a mai napig latszik a szemében a hála:)
Ő az a tipikus nagyon dorombolos , dögönyözni való, bújos kiscica.
A csajszi már más tészta:D Őt egy családtól hoztuk el 10-11 hetes korában, hát ő nem egy bújos cica. Simogatni akkor hagyja magát, ha épp neki is van hozzá kedve, ha pont játszani akar,de felemelem,hogy babusgassam kicsit, kesz hisztit leművel:) egyébként nagyon szelîd ő is, ahogy hazaér valaki rohan elé. A simogatással ellentétben ,ha jatszunk vele azt imádja, hát ő ilyen jégkirálynő,na.
De a legjobb, hogy imádják egymást. Allandoan együtt alszanak, osszebujva, mosdatjak egymást, és ahol az egyik, biztos hogy ott van vele a másik is:) ( szobacicák,de ha akarnak napközben ki mehetnek)
Mélységesen együttérzek veled!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!