Láttatok már ilyen szemű macsekot?
Figyelt kérdés
Én eddig még macskában nem láttam ilyen felemás szinű szemű macsekot..:o Ugyanolyan jól lát vele,mintha egyszinű lenne a szemszine?
2010. jún. 25. 01:12
11/19 anonim válasza:
Igen, az egyik macskám ilyen.....és szintén fehér, nem tudom, h van-e összefüggés a két dolog között?!
12/19 anonim válasza:
fehér cicáknál elég gyakori jelenség, és ahogy az egyik válaszoló is írta, a kék szem oldalán süket. (ha mindkettő szeme kék, akkor teljesen süket)
13/19 anonim válasza:
Láttam már de a kék szem nagyon szép a cicádnak o.o talán ilyen kristály szemet nem is láttam. Viszont tényleg süketek a kék szemükre.
14/19 anonim válasza:
Igen,az ilyen nem egyedi eset.Általában a fehér szőrű cicáknak van ilyen.Általában csak akkor süketek az ilyen cicák,ha teljesen fehér a szőrük és mind a két szemük kék.Így viszont biztosan teljesen jól lát.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat=)
Nem nem az enyém,csak találtam a neten és elcsodálkoztam,mert még csak huskyban láttam felemás szeműt,macsekban még nem^^ Sztem is gyönyörű macs!!=)
2010. jún. 25. 09:38
16/19 anonim válasza:
06*45
gyönyörűá a macsekod!Gratulálok hozzá!!:) A másik is szép, de neki különleges a szeme!!!:)
17/19 anonim válasza:
ma 06:45
Én félek a macskádtól O.o Az a fekete elég ijesztő xD
18/19 A kérdező kommentje:
Sztem a vaku miatt ilyen félelmetes a fekete macskusz szeme:D
2010. jún. 25. 12:20
19/19 anonim válasza:
6:45 vagyok
A fekete cica szeme csak a vaku miatt ilyen, nem kell tőle félni, aranyos kis macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!