3 hete meghalt a törpenyuszim,és szeretnék valamilyen kisállatot,mert nagyon hiányzik az,hogy valami itt legyen velem.Másik nyuszit nem akarok mert akkor csak a régit keresném benne.Mivel a nyuszimat is macska helyett kaptam,így úgy gondoltam,hogy lehet hogy vennem kellene egyet.De félek,attól hogy elvesztem,elüti az autó és hát az olyan dolgoktól amik egy cicussal történhetnek.:)Szeretném a véleményeteket kikérni hogy vegyek-e?Köszönöm a válaszokat!!:) 12/L
2011. febr. 9. 16:41
1/10 anonim válasza:
szerintem vegyél:D
2011. febr. 9. 16:46
2/10 anonim válasza:
A macskát sem üti el az autó, ha bent tartod vagy macska biztossá teszed a kerítést. Egyébként a nyusziddal mi történt?
2011. febr. 9. 16:47
3/10 anonim válasza:
Elsősorban nem hinném,hogy 12 évesen neked lenne pénzed,hogy vegyél egy macsket. Szóval legelőször tárgyalj a szüleiddel,hogy ők mit gondolnak a macsekos ötletről. És ha lehet,ne vegyél hanem menhelyről hozz el,hisz ott a haláltól tudnád megmenteni a picurt.Ha kertes házban laktok,akkor mindenképp olyan legyen a kerítés ahonnan nem tud kiszökni,vagy ha ez nem megoldható akkor szobacicust neveljetek belőle.
2011. febr. 9. 16:48
4/10 anonim válasza:
én úgy veszem észre az írásodból, hogy lazán kezeld, és "poénra" veszed ezt az egész témát. Akinek meghalt is kis kedvence, és nagyon szerette, az nem így ír, mint te!
Szerintem várj még, előbb nőj fel a feladathoz, és csak azután cicázz!
22L
2011. febr. 9. 16:48
5/10 anonim válasza:
Macska biztossá szerintem lehetetlen egy kerítést tenni...Tapasztalat :)
De szerintem is vegyél :D
2011. febr. 9. 16:49
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)Pénteken kezdődött.Gubbasztott egész nap ha kinyitottam a ketrecét akkor sem ugrott ki hozzám játszani:(.Kihívtam az állatorvost szombat reggel aki adott neki gyógyszert és azt mondta hogy tüdőgyulladást kapott(nem a hidegtől,hanem valaki akár kézzel is behozhatta),ha hétfőig nem javulna akkor megint kijön.És nem javult,kihívtuk azt mondta az lenne a legjobb ha elaltatnánk,mert ráment a veséjére is.:(Azóta pedig itt fekszik az ablakom alatt.Ami azért egy kicsit"jobb".És mégegyszer köszönöm a válaszokat,mind kettőtöket felpontoztalak ;)
2011. febr. 9. 16:54
7/10 anonim válasza:
Ha a kinti veszélyektől valóban félted, akkor csak szobacicaként tarts macskát. Én is kertes házban lakom, de két szobacicám is van, akik csak az emeleti teraszig mehetnek ki. A kint tartott cicáink nem voltak hosszú életűek, eltűntek, vagy elütötte az autó őket.
Nem kell, hogy vegyél cicát, annyi van, aki menhelyeken vár gazdára, vagy akár itt a neten az expressz hirdetés macskás rovatában is rengeteg ajándék cica van.
2011. febr. 9. 16:59
8/10 anonim válasza:
Ha lesz cicád, akkor javaslom válts állatorvost és ne hívd ki hanem vidd el. Egy normális orvos védőoltás beadásnál komolyabbat nem csinál háznál. Azokat a műszereket, amikkel egy beteg állatot rendesen meg lehet vizsgálni, nem tudja egy táskába berakni.
2011. febr. 9. 16:59
9/10 A kérdező kommentje:
ok.Köszi
2011. febr. 9. 17:01
10/10 anonim válasza:
Amíg azt mondod, hogy "hiányzik, hogy valami itt legyen velem" addig ne vegyél. Pláne, hogy nem is te vennéd. De nem valami, hanem valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!