Hol vegyek kaparófát? És milyet érdemes venni?
Fressnapf, Zoohaus, Obi? Hol van nagy választék ezekből?
És milyen formájú az, amelyik szerintetek megfelelő? Annyi féle van...
A bőség zavara...sosem volt még cicám, nem tudom, hogy melyiket nyúzzák szívesebben.
Szia!
Hát, ez elég nehéz kérdés. Tulajdonképpen csak a pénztárcádon múlik, hogy mennyire drágát engedhetsz meg magadnak. Szerintem érdemes olyat venni, ami emeletes, és az emeletek tartóoszlopa tulajdonképpen a kaparófa. Azért is jó, mert egyrészt tudja kaparni és játszani is tud rajta. Fressnapf-ban szerintem egész jó a választék, olcsó, akciós cuccokat is ki lehet fogni, de szerintem nézz körül aukciós oldalakon is.
Szia! Nos:) mindenképpen a magas bútorok előnyösek a cicáknak, mivel imádnak magas helyekre felmászni,mert úgy érik magukat jól, ha belátják az egész szobát.Szerintem a fressnapf elég drága...most vettem bútort 5500ért és ugyanaz a bútor a fressnapfban 10000..persze érdemes figyelni az akciókat.Akcióban bettem eg valagnyi kaparós cuccot az alphazoo-ba, de alapvetően ott is drágák.
Én ezt vettem:(ugyanaz ami a fresibe csak olcsóbb, mondjuk én nem rendeltem hanem lementünk érte autóval , de sztem érdemes megrendelni.Ha rendeled akkor annyi az ára, ott helyben 5500volt :)) [link]
itt az alpha akciós újsága, szerintem az is jó ami ott van mert odús:))) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!