Egy éves cicát napi hányszor érdemes etetni?
Ez függ attól is, hogy ivartalanított vagy ivaros cicáról van e szó. Mivel az ivartalanított cicák hajlamosabbak a hízásra.
Az én cicám előtt egész nap ott van a száraztáp, akkor rágcsál belőle amikor akar. Konzervet/húsit egyszer kap egy nap, általában vacsorára egy normális adagot.
De az én cicám még csak fél éves, és most ivartalanították, szóval lehet vigyáznom kell majd nekem is a kajával ezentúl.
Hallottam már olyanról, hogy ivartalanítás után el kellett pakolni a cica elől a száraztápot is, mert addig evett amíg volt a tálban, ha megtöltötték a tálat ugyanott folytatta, ahol abbahagyta...
Tehát ha ivaros cicád van, és nem túlsúlyos előtte lehet egész nap a száraz és egy megszokott időben adja neki konzervet/húsit. Ha ivartalanított akkor meg kell figyelned, hogy mennyire kapott rá a kajálásra és az alapján variálni az étkezéseit.
15.23
Igen az én cicáim elől is el kellett venni a szárazat is, mert addig zabálna amíg kaját lát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!