Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol aludjon a macska? Miért...

Hol aludjon a macska? Miért baj, ha az ágyban alszik?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves macskám, általában az ágyban alszik velem. Nem rajtam, lefekvés előtt szokott picit bújni, majd a "helyére" bújik: a fal és én köztem alszik a pléden vagy a másik oldalon egy papírtasakon. Nagy az ágyam... Napközben a radiátoron. Engem nem zavar, 180cm-en elférünk bőven. Itt aludt egy bnőm és tök kiakadt, hogy az ágyban alszik a macska, meg félt, hogy átsétál az arcán éjszaka vagy ráfekszik. Hiába mondtam, hogy nem fog, ilyenkor más helyet keres. Reggel azt hallgattam, hogy alig bírt aludni, mert félt.

Én jót nevettem magamban, tuti nem ajánlom fel többet az ágyam, ha átutazóban van.

Akiknek van cicája, nálatok hol alszik?

2018. okt. 28. 23:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Értettem, hogy értetted, csak azt nem értem, mi baja volt így a barátnődnek, hogyha a macska nem alszik ott ilyen esetben, akkor semmiképp sem fog ráfeküdni meg áttrappolni az arcán... :D
2018. okt. 29. 20:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy nyitva hagytam az ajtót éjszakára, különben kaparna meg nyávogna. Meg gondoltam, ha nem találja a helyét a nappaliban, majd felfekszik nálam a radiátorra. A bnőm meg félt, hogy áttrapol az arcán meg ráfekszik.
2018. okt. 29. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk másfél hónapja vagy egy mentett cicánk. Mindig állatbarát voltam, de túlzásnak tarottam ezt az egy ágyban alszunk dolgot. De a cica nem úgy gondolta :D mindig bejön és dorombolva alszik köztünk/rajtunk, nem zavar. Felvette a ritmusunkat, múltkor 11-kor ő jelzett hogy alvásidő van. Kicsivel reggel 6 után ébred.
2018. okt. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!