Durván 1,5 hónapja találtam egy kb. 6 hetes egy szemű cicát. Persze első út a dokihoz vitt, majd mikor a szükséges gyógyszereket megkapta, haza jöttünk.
Első perctől ismerte az almot, egy-két baleset volt. Betudtuk annak, hogy pici, új hely.
, de most... Egyre több, és szagosabb. Nőstény macska, 7.15.-re tippelt a doki a születését.
Mikor itthon vagyunk egyből takarítjuk az almot. Egy hét után teljes csere. Eddig is ugyanott volt az alomtálca.
Milyen almot és alomtálcát használtok, hol van az alom elhelyezve?
2018. okt. 28. 13:14
2/11 anonim válasza:
Lehet betegség miatt, fáj valamije, esetleg az ivarérés miatt is.
2018. okt. 28. 13:18
3/11 A kérdező kommentje:
Valamivel több, mint három hónapos. Tegnap voltunk orvosnál. Egészséges, oltást kapott.
A Spar saját márkás cica alma jött be neki... Sima kiscica alom (nem kicsi meg neki), a fürdőben van,ahol eddig is.
2018. okt. 28. 13:49
4/11 A kérdező kommentje:
Vettem még egy almot. Ha van jobb ötlet várom :)
2018. okt. 28. 17:15
5/11 anonim válasza:
Tegyél le egy másik alomtálcát, de ne a fürdőbe, hanem valami központi helyre, ahol ti és a cica a legtöbbet tartózkodtok! A legtöbben szeretik "eldugni" a fürdőszobába az alomtálcát hogy ne dísztelenkedjen, és hogy a macska nyugalomban végezze a dolgát. Ez több okból sem jó ötlet. Egyébként vannak macskák, akik szimplán csak nem szeretik ugyanabban az alomban végezni a kis- és nagydolgukat. Alapszabály: megfelelő alomszám=macskák száma+1!
2018. okt. 28. 20:13
6/11 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy másikat is. Egyik marad a fürdőben a megszokott helyen, a másik a nappaliba került. Kíváncsi vagyok.. De másfél hónapig tökéletesen működött az egy alom.
OLyan tanácsot is kaptam, hogy lehet kezdődik az ivarérettség és jelöl,de még csak 4 hónapos lesz.
2018. okt. 28. 20:33
7/11 anonim válasza:
Hm, nem hiszem hogy ennek a jelöléshez lenne köze, bár ha a doki rosszul lőtte be a korát, akkor ez is előfordulhat! Lehet idősebb, mint amennyinek gondoljátok. Még az is előfordulhat, hogy pisilés közben érte valami attrocitás, pl. pont akkor beindult a mosógép, vagy megijedt valamitől. Vagy csak simán stresszeli valami. Próbáljatok többet játszani vele esténként, hogy oldódjon!
2018. okt. 29. 09:44
8/11 anonim válasza:
Hova szokott egyébként vizelni? Ezt elfelejtettem megkérdezni.
2018. okt. 29. 09:48
9/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindendre az almot használta. A mosógépet ismeri, nem volt elinditva a balesetkor sem. Ha megy a mosógép ül előtte és nézi a ruhákat. Mondjuk mostanában kb. egy hete elkezdte szopizni a takarót, a plüssét is.
2018. okt. 29. 15:29
10/11 anonim válasza:
Azt értem, de ha nem az alomba pisil,akkor hova? Random helyekre? Ágyba vagy cipőbe?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!