Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Almon kívül máshova is pisil....

Almon kívül máshova is pisil. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Durván 1,5 hónapja találtam egy kb. 6 hetes egy szemű cicát. Persze első út a dokihoz vitt, majd mikor a szükséges gyógyszereket megkapta, haza jöttünk.

Első perctől ismerte az almot, egy-két baleset volt. Betudtuk annak, hogy pici, új hely.

, de most... Egyre több, és szagosabb. Nőstény macska, 7.15.-re tippelt a doki a születését.

Mikor itthon vagyunk egyből takarítjuk az almot. Egy hét után teljes csere. Eddig is ugyanott volt az alomtálca.

Ötlet? Tipp? Mennek a zöldek :)

2018. okt. 28. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Milyen almot és alomtálcát használtok, hol van az alom elhelyezve?
2018. okt. 28. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet betegség miatt, fáj valamije, esetleg az ivarérés miatt is.
2018. okt. 28. 13:18
 3/11 A kérdező kommentje:

Valamivel több, mint három hónapos. Tegnap voltunk orvosnál. Egészséges, oltást kapott.

A Spar saját márkás cica alma jött be neki... Sima kiscica alom (nem kicsi meg neki), a fürdőben van,ahol eddig is.

2018. okt. 28. 13:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Vettem még egy almot. Ha van jobb ötlet várom :)
2018. okt. 28. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegyél le egy másik alomtálcát, de ne a fürdőbe, hanem valami központi helyre, ahol ti és a cica a legtöbbet tartózkodtok! A legtöbben szeretik "eldugni" a fürdőszobába az alomtálcát hogy ne dísztelenkedjen, és hogy a macska nyugalomban végezze a dolgát. Ez több okból sem jó ötlet. Egyébként vannak macskák, akik szimplán csak nem szeretik ugyanabban az alomban végezni a kis- és nagydolgukat. Alapszabály: megfelelő alomszám=macskák száma+1!
2018. okt. 28. 20:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Ma vettem egy másikat is. Egyik marad a fürdőben a megszokott helyen, a másik a nappaliba került. Kíváncsi vagyok.. De másfél hónapig tökéletesen működött az egy alom.

OLyan tanácsot is kaptam, hogy lehet kezdődik az ivarérettség és jelöl,de még csak 4 hónapos lesz.

2018. okt. 28. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hm, nem hiszem hogy ennek a jelöléshez lenne köze, bár ha a doki rosszul lőtte be a korát, akkor ez is előfordulhat! Lehet idősebb, mint amennyinek gondoljátok. Még az is előfordulhat, hogy pisilés közben érte valami attrocitás, pl. pont akkor beindult a mosógép, vagy megijedt valamitől. Vagy csak simán stresszeli valami. Próbáljatok többet játszani vele esténként, hogy oldódjon!
2018. okt. 29. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Hova szokott egyébként vizelni? Ezt elfelejtettem megkérdezni.
2018. okt. 29. 09:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindendre az almot használta. A mosógépet ismeri, nem volt elinditva a balesetkor sem. Ha megy a mosógép ül előtte és nézi a ruhákat. Mondjuk mostanában kb. egy hete elkezdte szopizni a takarót, a plüssét is.
2018. okt. 29. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Azt értem, de ha nem az alomba pisil,akkor hova? Random helyekre? Ágyba vagy cipőbe?
2018. okt. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!