Taurinra szüksége lenne a macskáknak? Ha igen, miért?
Taste of the wild.
Bár nem zárom ki, hogy rossz oldalon néztem, lehet hiányosan volt kiírva a leírás. Alapból máshol szoktam olvasni ezeket, csak siettem vele.
Taste of the Wild - Rocky Mountain Feline
Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
Vitaminok (/kg): A-vitamin (10.000 NE/kg), D3-vitamin (750 NE/kg), E-vitamin (150 NE/kg). Nyomelemek (/kg): vas-aminosav-kelát, hidrát (40 mg/kg), aminosav-réz-kelát, hidrát (7,5 mg/kg), vas(II)-szulfát, monohidrát (40 mg/kg), réz(II)-szulfát, pentahidrát (7,5 mg/kg), kálium-jodid (1,8 mg/kg), aminosav-mangán-kelát, hidrát (14 mg/kg), mangán(II)-oxid (14 mg/kg), mangán(II)-szulfát (14 mg/kg), aminosav-cink-kelát, hidrát (60 mg/kg), cink-szulfát (60 mg/kg), nátrium-szelenit (0,3 mg/kg), taurin (0,1%).
Az utolsó összetevő a taurin.😊 Ez a hozzáadott adalékanyag, de mivel ez egy magas hústartalmú táp( a taurin a húsban van) így valószínűleg jóval több van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!