Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Taurinra szüksége lenne a...

Taurinra szüksége lenne a macskáknak? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Nem rég olvastam és eléggé szkeptikusan látom, feleslegesnek látom.
2018. júl. 2. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A szervezetük nem termel taurint, így étellel kell bevinniük azt.
2018. júl. 2. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A látáshoz, és a megfelelő szívműködéshez kell nekik.
2018. júl. 2. 19:27
 3/9 Platypus ***** válasza:
91%
Taurin nélkül elpusztul egy macska. Ez nem szerintem-szerinted kérdés, hanem állatorvosi tény. Ez nem azt jelenti, hogy redbullt kell vedelniük, hanem a természetes táplálékuk is bőven tartalmaz taurint.
2018. júl. 2. 19:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem csak szerintem kérdésnek tartom, csak megnéztem direkt jó minőségi, rendes tápot, de ott sem láttam, hogy lenne írva, hogy van benne, ezért is voltam rá kíváncsi, a válaszokat pedig köszönöm.
2018. júl. 2. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
milyen tápot néztél, ha megkérdezhetem? Mert bizony szokták irni.
2018. júl. 2. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Taste of the wild.

Bár nem zárom ki, hogy rossz oldalon néztem, lehet hiányosan volt kiírva a leírás. Alapból máshol szoktam olvasni ezeket, csak siettem vele.

2018. júl. 2. 20:46
 7/9 Platypus ***** válasza:
100%
Ha egy tápban nincs hozzáadott taurin akkor nem írják rá. Ettől még tele lehet vele. Alapvetően egyes húsfélékből, belsőségekből származik.
2018. júl. 2. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Taste of the Wild - Rocky Mountain Feline

Adalékanyagok:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

Vitaminok (/kg): A-vitamin (10.000 NE/kg), D3-vitamin (750 NE/kg), E-vitamin (150 NE/kg). Nyomelemek (/kg): vas-aminosav-kelát, hidrát (40 mg/kg), aminosav-réz-kelát, hidrát (7,5 mg/kg), vas(II)-szulfát, monohidrát (40 mg/kg), réz(II)-szulfát, pentahidrát (7,5 mg/kg), kálium-jodid (1,8 mg/kg), aminosav-mangán-kelát, hidrát (14 mg/kg), mangán(II)-oxid (14 mg/kg), mangán(II)-szulfát (14 mg/kg), aminosav-cink-kelát, hidrát (60 mg/kg), cink-szulfát (60 mg/kg), nátrium-szelenit (0,3 mg/kg), taurin (0,1%).

Az utolsó összetevő a taurin.😊 Ez a hozzáadott adalékanyag, de mivel ez egy magas hústartalmú táp( a taurin a húsban van) így valószínűleg jóval több van benne.

2018. júl. 2. 21:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, akkor most is tanultam valamit. :) Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 3. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!