Hol kaphatok ingyen vagy olcsón macska felszerelést, ennivalót szóval mindent amire a macskáknak szüksége van?
www.whiskas.hu
Regisztrálsz a Whiskas Klubba és küldenek egy ingyen junior eledel csomagot csak azt kell írni, hogy a macskád 1 évnél fiatalabb. A vemhes cicádnak kifejezetten jó a junior. Küldenek 1 300g-os szárazeledelt és 3 db alutasakost. Rendelhetsz rokonok ismerősök címére is magadnak. :)
Az egyik barátnőm pedig odaírta, hogy több macskája van és 2 ilyen csomagot küldtek neki. A Tescoban én megnéztem mennyire jön ki amit küldtek és 684 ft. Szóval ingyen ez nagyon megéri. =)
Benti vagy kinti cicák? Mert a kintieknek nincs szükségük alomra sem. Úgyhogy ha kintiek akkor elég egy pár tál és néhány játék. Bármelyik nagyobb boltban kaphatóak. :)
1. vagyok.
Itt kell regisztrálni és a te adataid után ott van, hogy macska neve, fajtája és születési ideje meg stb.
Ott megadsz úgy egy dátumot, hogy 1 évnél fiatalabb legyen a cica. Aztán elküldöd a regisztrációt és az e-mailedre érkezik egy visszaigazolás ahol a linkre kattintasz azután pedig bejelentkezel. Utána nincs semmi teendő, 4 héten belül kiküldik a csomagot. Nekem pont 3 hétre rá küldték.
Ha bármi kérdésed van még, szívesen segítek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!