Szerintetek ez bolhapete?
Sajnos bolhasak lettek a macskak, hiaba teszem rajuk mindig a bolhairto cseppet.
Az egyik cica szeret a polcra fekudni.
Ma nagytakaritottam és letoroltem a polcot. A sok bolhakaki kozott egy csomo feher so nagysagu izek voltak.
Ezek a bolhapetek? 😨
Az allatorvos sem tud vele mit kezdeni addig, mig le nem telik az egy honap. Tudod, ennyi a hatoideje a cseppnek és addig nem is szabad ratenni mast.
Most 2 naponta nagytakaritast tartok és mindent fujok bolhairtoval. Hidd el, mindent megteszek azért, hogy ne legyenek bolhasak és mas sem. 😑
Nem tudom kuzdottel e már bolhakkal, de ezek szerint nem.
És nem valaszoltal a kerdesemre. 😑
De igen, küzdöttem bolhákkal, mert két benti macskám van. Egyszer az egyik kiszökött és spot-on ellenére bolhás lett. Az állatorvoshoz elvittem és adott direkt erre való fürdetőt egyből, valamint oldatot amit vízzel hígítva végig kellett permeteznem a helyeken, ahol a cicák alszanak. A fürdetés után újra spot-ont kaphatott 1-2 hétre, a szer pedig kiirtotta a macskában a jelenlegi bolhákat, valamint a házban is.
Úgyhogy valószínűleg rossz állatorvoshoz jársz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!