Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A testvérem 3 éves gyerekek...

A testvérem 3 éves gyerekek rugdossa a macskáimat erélyesen rászóltam, de továbbra is folytatja?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne erről leszoktatni finoman? Egyszerűen nem fogja fel amit mond neki az ember.

2018. jún. 3. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Az biztos, hogy egyszer rúghatna bele a mcskámba, mert akkorát csapnék a lábára, mint a hétszentség.

De ha belém rúg poénból, akkor vissza is rúgom.

Hülye kisgyerek, ha a tesód nem neveli, neveld te.

2018. jún. 4. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A 8-as jo otletet adott.Egyebkent nala joval idosebb gyerekek sem tudjak,hogyan kell kozeledni egy cicahoz.Az is lehet,hogy fel tole vagy a rokonsagbol valaki nem szereti a macskakat es emiatt bantja oket.Mutasd meg neki,hogy te,hogyan szoktad simogatni,hogyan szoktal jatszani a cicaiddal.Az ok,hogy erelyesen raszolsz,de szerintem ettol durvabb rekacio egyaltalan nem megoldas.Szegeny gyerekbe csak az rogzulne,hogy amiatt a ronda macska miatt bantottak.
2018. jún. 4. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én vágtam ki barátokat gyerekestől a házamból azért, mert ütötte a macskámat. 1x szóltam szépen, hogy szóljanak rá, masodszorra bunkóbbra vettem a figurát és harmadszorra mondtam, hogy akkor most szépen lehet menni a büdös francba mielőtt én nevelem meg a gyereket.
2018. jún. 4. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Finoman sehogy. Testvérem gyereke is szörnyű volt 4-5 éves kora körül, mert nem foglalkoztak vele. Én persze sajnáltam a kissrácot, mert tudtam, hogy a nevelés hiánya okozza ezt. Folyton a macska felé rúgott, én meg egyszer hanyat vágtam, amikor láttam és tudtam, hogy a kanapéra fog esni - tehát a fröcsögő gyerek fanatikusok kedvéért a gyerek semmilyen fájdalmat nem érezhetett, de elég ijesztő volt számára, hogy nagyon durván leteremtettem. Elmagyaráztam neki, hogy ha gonosz és rossz gyerekként viselkedik, akkor én is gonosz és rossz leszek vele és abban biztos lehet, hogy ő húzza a rövidebbet. Érdekes módon mindjárt sokkal normálisabb lett, mert nálam voltak szabályok. Sok szülő azt hiszi ezzel csak megnyomorítja a gyerekét, pedig egy kisgyereknek szüksége van korlátokra. Legyél vele erélyes, mert amúgy még mindig nagyobb a valószínűsége, hogy a macska dühből megkarmolja vagy megharapja és ő húzza a rövidebbet.
2018. jún. 4. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy a cica szereti őt. Ahogyan őt is szereti az anyukája és akit szeretünk azt nem bántjuk.

Kicsi még, de meg kell tanulnia, hogy mit szabad és mit nem. Ha nagyon nem megy, akkor mondd meg neki, hogy sajnos nem mehet hozzád a gyerkőc, amíg nem tanulja ezt meg.

Vagy nézzetek meg youtube-on 1-2 videót, ahol beteg cicákkal foglalkoznak, cicákat mentenek. Meg fogja érinteni őt.

2018. jún. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!