A macskám a szomszédban kölykezett meg, de a szomszéd külföldön van. Mit tudnék tenni?
Tegnap megszült a macskám. (Légyszi most olyan kommenteket ne, hogy miért nincs ivartalanítva)
Viszont a gond az, hogy a szomszédék most kimentek külföldre, nem tudom mennyi időre. Úgy értem, hogy ki is költöztek, de gondolom nem örökre azért, mert a házba nem jöttek új lakók.
Mit tudnék így csinálni?
Pontosabban hova a házukba vagy az udvarba?
Bár mindegy mert nem valószínű hogy tudsz csinálni valamit. Reménykedj hogy az anyamacska átviszi az almot hozzád később.
Az udvaron vannak a cicák valami bokorban. Szóval nem is láttam, hogy milyenek meg hogy hány darab.
A kerítésen nem akarok átmászni, az mégiscsak olyan mint a betörés. Igaz, hogy ők nincsenek itthon, de más utcabeliek megláthatják ,hogy átmászok, elég gáz lenne...
Tegyél elérhető helyre mindig friss vizet, kaját az anyának.
Valamint próbáld elérni a szomszédokat telefonon vagy valahogy, hogy engedjék meg, hogy átmenj és összeszedd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!