Idegesito macska. megnevelni?
Sziasztok
Egy eve vagyok együtt a baratommal akinek egy 11 eves kandurja van. Az elejen nem birt a macskaja, mintha feltekeny lett volna. ha en ott voltam sosem jött ode a baratomhoz ahogy maskor ha egyedul van, olyankor nagyon bujos kandur lesz belole.
egy ev utan eljutottunk odaig hogy mar dorombol ha simogatom de magatol meg nehezen fekszik pl ram ha a fotelon fekszem.
a Problema : az etetes.
Reggel es este kap kajat. Ora pontosaggal reggel fel 9 este 23:00 elkezd nyavogni, de olyan borzasztoan...neha neha elhalgat ha raszolunk de aztan megint elkezdi. ha az ember elindul a kohya fele a macska megorul pattog ugral kaparja a falat. mintha eheztetnenk...pedig nem. rendszeresen allatorvoshoz visszuk semmi baja.
hogy lehet, es mivel lehet egy ilyen idos macskat meg megnevelni ne öruljon igy meg etetes miatt?
Komolyan ez ekkora baj? Vagy lehet nem értek valamit. Fél 9kor még aludnátok tovább vagy amúgy is felkelnétek?Vagy miért szóltok rá? Engem percre pontosan 6kor kelt a cicám,felkelek és kap kaját,és este 7kor vacsit. Enyém is nagyon szokott örülni,még ugrál is a lábamra szerintem ez nagyon aranyos . Mindig tudna enni,szerintem a legtöbb cica ilyen :D
esetleg adhatnál neki sűrűbben jutifalatot?
11 éves cica,örüljetek szerintem hogy egészséges,nagyon szép kor, most már nem érdemes szigorítani szerintem.
Én sem értem, hogy ez miért probléma.
Ne várjátok meg azt, hogy zajongjon, picit hamarabb adjatok neki enni. Még éppen azelőtt, hogy elkezdene óbégatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!