A macskák miért ilyen buta állatok?
Odajött hozzám egy cica a parkban, miután szemezett velem egy ideje, hozzám dörgölőzőtt, majd mikor meg akartam simogatni, hirtelen elkapta a kezem, kicsit megharapta, meg csikargatott a körmével. Majd ugyanezt még egyszer eljátszotta, miután továbbra is a közelemben maradt, és újra megpróbáltam megsimogatni.
Pedig kedvesen szóltam hozzá, nem tettem hirtelen mozdulatot sem.
Ezek után pláne az a véleményem, hogy a kutyák ezerszer okosabbak.
Kedves kerdezo, csapd mar fel a szotarat a "ironia" szonal, es olvasd ki a borodon keresztul...
Amugy, nem, a fejet peldaul lehet simogatni. Ne legyel mar okosabb, mint amilyen magas. -_-!
00:01
távolról sem volt ironikus, amit beírtál, hanem sértő és lenéző.
igazán lehetne benned annyi becsület, hogy bocsánatot kérsz nyilvánosan. de gondolom ehhez már nincs akkora pofád.
Kedves kerdezo, amennyiben tullottem az ironia hatarain, es serto es lenezo voltam veled szemben, _Ezert nyilvanosan elnezesed kerem!_.
// De ezzol meg fenttartom, hogy nem ertesz a macskakhoz, es ezt meg hirdeted is. Es a hirdeteset nem tartom okos dolognak. //
"Az emberek miért ilyen fafejűek?
Szemeztem egy emberrel, odamentem hozzá, hozzá dörgölőztem, hívtam játszani. Vett a lapot, felém nyúlt, én meg játszottam vele: levadásztam a kezét, és megharapdáltam finoman. Aztán elugrottam, játékra görbített farokkal, leültem pár méterre tőle, hevesen mosakodni kezdtem, és néztem tovább, hátha van még kedve játszani. Úgy tűnt, hogy van, mert újra felém nyúlt, én meg újra levadásztam a kezét. Szerintem semmi rosszat nem csináltam, de ez az ember megsértődött, és most olyanokat írogat a gyakorikerdesek.hu-n, hogy a macskák milyen buták..." (Egy cica naplójából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!