Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák miért ilyen buta...

A macskák miért ilyen buta állatok?

Figyelt kérdés

Odajött hozzám egy cica a parkban, miután szemezett velem egy ideje, hozzám dörgölőzőtt, majd mikor meg akartam simogatni, hirtelen elkapta a kezem, kicsit megharapta, meg csikargatott a körmével. Majd ugyanezt még egyszer eljátszotta, miután továbbra is a közelemben maradt, és újra megpróbáltam megsimogatni.

Pedig kedvesen szóltam hozzá, nem tettem hirtelen mozdulatot sem.

Ezek után pláne az a véleményem, hogy a kutyák ezerszer okosabbak.

2010. jún. 7. 08:25
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

minek jött oda hozzám dörgölőzni, ha nem akarja, hogy megsimogassam?

ja, csak neki lehet.

öntörvényű, számító állat.

2010. jún. 7. 09:30
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem buták,meg van a magukhoz való eszük,ne becsüld le őket!!Ez esetben is próbálta megmutatni,hogy az van ahogy Ő fütyül:D Majd ha megengedi,megsimizheted...:))
2010. jún. 7. 09:32
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Kisvacak elmondta ki hány kiló :D
2010. jún. 7. 09:42
 14/49 anonim ***** válasza:
72%

Te kerdezo, most kerdezel, vagy "a macska buta allat" propagandat folytatsz?

Dehat teljesen egyertelmu, ahogy megerintetted kiolvasta a borodon keresztuk, milyen hulye is vagy, es inkabb megsem kert a simogatasbol.

(Amugy, ha picit hasznalod az empatiadat, rajosz, az volt a baj, hogy nem tudsz idegen macskat simogatni. Elso, es legfontosabb szabaly, nem ugy simogatjuk, mint a kutyat, vagy ismeros macskat - nem "fogjuk" meg. Hanem csak hagyjuk, hogy o dontse el, mennyire erhetsz hozza, es hol. Ugyanis a macska elegge okos ahoz, hogy tudja, hogy egy ember 10-30x nagyobb nala, igy _kulonosen veszelyes_. Az meg, hogy nem bizik feltetel nelkul egy idegen emberben, szerintem kimondatton az ertelem megnyilvanulasa. -_-! )

Amugy meg, ha macska lennek, en is ezt csinalnam, hogy kiszurjem azokat, akik onmagulat kedvesnek alcazva lehet hogy bantani akarnanak. Mert ha megharapdalom/karmolgatom (ha komolyan csinalta volna, nem lenne mivel gepelned) egybol kiderul, hogy is erez irantam. :)

2010. jún. 7. 09:43
 15/49 A kérdező kommentje:

előző, pont hogy kért a simogatásomból, mert másodszorra is ugyanúgy dörgölőzőtt.

na mindegy, abban igazad van, hogy ezek után tényleg buta macska propagandát fogok folytatni, hadd tudja meg mindenki, milyen hülye egy állat.

amúgy ültem a földön, nem érezhette, hogy fölé tornyosulok, és nem is a fejét simogattam, hogy ne érezhesse alulmaradottnak magát, csak az oldalát.

2010. jún. 7. 10:06
 16/49 anonim ***** válasza:
64%

"Csak az oldalat" Gratulalok, rengeteget tudsz a korulotted levo vilagrol, igy mar elerted azt a szintet, hogy a kerdesed is kijelentes lehessen.

(Megmondom oszinten, sajnalom hogy a kerdezot itt nem lehet minositeni, mert te aztan tenyleg buta vagy. Nem baj az, csak ne hirdesd.)

Amugy mindenki tudja milyen buta allat a macska, de azt ,hogy te mennyire, azt meg nem. De mar elegge sokat megmagyaraztal a butasagodbol. :P

// Szep csondben megjegyzem, _nem_ simogatjuk egy idegen macska oldalat, es nem alul-folul maradas miatt, hanem mert az "vedtelen resze" egyertelmuen vedeni fogja. Tudod, ha kepes lennel elfogadni, hogy a macska nem kutya, hanem egy egeszen masik allat, mas "rendszerrel" akkor eszrevehetned, hogy a szituacioban te voltal a buta, a macska csak macska maradt, nem valtozott hirtelen kutyava... De ha ez teged zavar, propagald nyugodtan a buta dolgot. Csak enged meg, hogy igy virtualisan is kirohogjelek. //

2010. jún. 7. 10:22
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy téged játszótársnak szemelt ki az a macsek.

A mi Blöki cicánk mindig egy-két nyalintással kezdi a közelharcot, mint mikor a bunyósok a meccs elején összeérintik a kesztyűjüket: "nincs harag, sportszerű küzdelmet várok".

Ezen kívül a cica nem buta állat, pontosan tudja, ki miben a legjobb, ezért a személyzet minden tagjára leosztotta a szükséges funkciókat:

- rám: simi, mikor úgy kívánja, viszont no harc,

- fiam: no simi, viszont harc dögivel,

- nejem: teljesen használhatatlan mindenre, ezért őbelé szerelmes :)

2010. jún. 7. 10:26
 18/49 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező..,ez a macska leiskolázott téged..,ez van:D

Tényleg jobb ha csendben maradsz,mert blődségeket irsz!

2010. jún. 7. 10:27
 19/49 anonim ***** válasza:
77%

Gáz vagy kérdező, és nagyon nem ismered a macskákat (de szerintem, még egy hörcsöggel is félreértéseid lennének)... Egyik macska sem szereti ha az oldalát birizgálják, egy idegennel meg pláne óvatosak. De amúgy miért baj, ha dörgölőzik utána meg karmolászik, azaz játszik? Ha bántani akart volna és utált volna, akkor nem lett volna dörgölőzés és a karmolás is komolyabb lett volna.. Amúgy meg minek akarod simogatni, ha így lenézed? És akkor még a macska a számító, meg alattomos, mi? Rengeteg macskám volt, de egyik se volt kétszínű és alattomos.. egy állat nem is tud az lenni. Tényleg az a ti bajotok, hogy nem bírjátok elviselni, hogy itt az állat dirigál, nem ti, azt csinál, amit akar, és ha kedve tartja lepofozza a kezed, ha kedve tartja, 2 napig nem látod.

Szánalmas vagy, hogy ennyire nem ismersz egy élőlényt, és akkor még te propagandálod, hogy mennyire buta...

Nem értesz a nyelvén, buta vagy hozzá, ennyi.

2010. jún. 7. 10:47
 20/49 anonim ***** válasza:
27%

Ha az ember megszelídit egy állatot, akkor min. annyit elvárhatna, hogy az is alkalmazkodjon a szituhoz. Egy kutya képes erre,15 évig volt egyetlen kutyánk, a tekintetünkből olvastuk egymás gondolatát.Okos, érzékeny, intelligens állatok a kutyák.

Mikor elhalt, próbálkoztunk macskával - de nem jöttek be. Már az is mutatja, hogy milyen oktondi állatok, hogy itt ütötték el őket előttünk.Mennek a fejük után. Ha tarthatnék, csakis kutyát vennék magunkhoz. A macska akkor jön elő, ha éhes - napjában min. 6x. Egér nincs, a betolakodóra nem nyávog. Bezzeg a kutya. De szeretnék egy kutyát! De a párom már se kutyát, se macskát.

2010. jún. 7. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!