Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák miért ilyen buta...

A macskák miért ilyen buta állatok?

Figyelt kérdés

Odajött hozzám egy cica a parkban, miután szemezett velem egy ideje, hozzám dörgölőzőtt, majd mikor meg akartam simogatni, hirtelen elkapta a kezem, kicsit megharapta, meg csikargatott a körmével. Majd ugyanezt még egyszer eljátszotta, miután továbbra is a közelemben maradt, és újra megpróbáltam megsimogatni.

Pedig kedvesen szóltam hozzá, nem tettem hirtelen mozdulatot sem.

Ezek után pláne az a véleményem, hogy a kutyák ezerszer okosabbak.

2010. jún. 7. 08:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
szerintem csak játszani akart. :D
2010. jún. 7. 11:39
 22/49 anonim ***** válasza:
88%

Hogy lehetnek ilyen ostoba emberek??

Képzeld, ma 11:31, okos, érzékeny, intelligens állatok a macskák is, és velük is nagyon hamar el lehet jutni arra a szintre, hogy egymás tekintetéből olvassunk.. Csak kicsit többet kell érte tenned..

És tudod, hány elütött kutyát láttam már? Ilyen hülye érveket, istenem...

És miért kéne a betolakodóra nyávognia?? A kutyát emiatt szelídítette meg az ember, hogy őrízze a házat, nyájat, ez a dolga. Ez kábé akkora hülyeség, minthogy azon sopánkodnál, hogy a mosógép nem tud hajat sütni, vagy hogy a medve nem ad tejet, bezzeg a tehén..

Ja, neked csak addig ér valamit az állat, amíg hasznos? A macska amúgy sose lesz kis házikedvenc, mindig lesz benne vadság és szabadság, és ez így jó.

És épp ezért is baromság a kutyához hasonlítgatni, 2 külön világ teljesen, az egyiket ezért szeretjük, a másikat azért. És nem lenne jó, ha a kutya olyan lenne, mint egy macska, a macska meg olyan, mint egy kutya. Így jók, ahogy vannak, és jó, hogy van olyan állat az ember közelében, amin nem lehet uralkodni..

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:31

2010. jún. 7. 13:10
 23/49 anonim ***** válasza:
76%

A kutyák között meg van olyan amelyik pacsit ad a betolakodónak...,nagy észlény mi?!Egyébként is egy macskát nem azért tartanak,hogy őrizze a házat...,okostojás!

Remélem fogta akinek irtam e pár sort!

2010. jún. 7. 13:16
 24/49 anonim ***** válasza:
83%
Ezért szeretem én a teknőcöket :D
2010. jún. 7. 13:17
 25/49 anonim ***** válasza:
81%
Az előttem iróval nagyon egyetértek, nem kellene összekeverni a dolgokat. Úgy alakult, hogy jelenleg 5 cicánk van.Azelőtt is volt jó néhány. Egyikük végtelenül buta, de jó szándékú, a másik okos, a többi átlagos, ahogy mi emberek és bizony a kutyák is !Elvárni egy macskától, hogy a kutya funkcióit töltse be, megkérdőjelezi, hogy ki is a buta.A macskák önálló, szolgaságra képtelen, szabad faj, éppen ezt tisztelem bennünk. Ha megverik,főleg, ha ok nélkül, elmegy, talán sosem látják ott többet. Felad mindent/ kényelmet, ellátást/ a szabadságáért. A kutya ilyen esetben meghunyászkodva, a bocsánatért esdve szűköl.Melyikük tiszteletreméltóbb? Ha a macskának nem tetszik, amit enni kap, otthagyja. Inkább éhezik napokig,de nem eszi meg, végül te fogod előbb feladni, mert megsajnálod és valahol becsülöd a kitartását.Olvassátok el Kipling: A magányosan sétáló macska cimű irását, tökéletesen leirja, mi a különség a macska és kutya között./ Ő irta a Dzsungel könyvét is/
2010. jún. 7. 13:25
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

én szerintem a macska nagyon okos, sőt nekem szimpatikus, hogy nem hódolnak be =D

meg gondolom nem a kaja miatt kísérnek a cicáim engem mindenhova.

2010. jún. 7. 13:52
 27/49 anonim ***** válasza:
73%
Mért szerinted ha egy kutya odajönne és raknád a kezed hogy simogasd nem harapná le???
2010. jún. 7. 15:41
 28/49 anonim ***** válasza:
19%
Sajnos az emberekben is vannak olyanok, akik nem értik meg a másikat, nem fogadják el a véleményét, és nekiesnek mindenféle otromba hozzászólással. Engedtessék meg nekem, hogy én a macskát kevésbé szeressem, mint a kutyát.Mint az is,hogy véleményt alkossak olyan emberek sivár lelkületéről, akik egy ilyen fórumot arra használnak fel, hogy a másikat lehordják,kioktatassák, lenézzék, és lehülyézzék, holott semmit nem tudnak róla, és senki nem osztott nekik lapot. Feltételezem, hogy ez lelki kielégülést idéz elő náluk, és ezért megbocsájtható, mert egyébként becsavarodnának a rosszindulattól. Sic.
2010. jún. 7. 18:05
 29/49 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 18:05.

Sajnos igazad van, jo erzessel butazom le azt, aki bar kerdest tesz fel, mar a also szovegben is velemenyt formal.

Egyszeruen azert, mert ez is mutatja hogy buta. Foleg, hogy miutan elmondjak neki, hol, es miben teved, csakazertbol is ragaszkodik az elore formalt eloiteletere.

Amugy abban a pillanatban kiosztotta a "pofakartyat" idegeenknek, ahogy felirta ide a kerdeset. Ez egy ilyen kegyetlen vilag. :P Ezt csak ugy lehet elkerulni, ha nem ir ide.

Egyebbkent.

2010. jún. 7. 18:25
 30/49 anonim ***** válasza:
46%
Meg az ember leszokik az ilyen fórumokról. Mert lehetne értelmes beszélgetéseket folytatni értelmes emberekkel, de mindig bepofátlankodik ide némely rosszindulatú, aki válogatás nélkül hülyéz, osztaná a kevés eszét, lenéz mindenkit, mert a névtelenség hatalmat ad neki. Minden témában előjönnek az ilyenek és fröcsögnek.Ha valaki kérdez, feltételezem, hogy azért kérdez, mert tanácstalan, nem azért, mert meg akar fürdeni a szennyben. Bármit el lehet mondani úgy is, hogy egyben a másikról nem alkotunk lealacsonyító véleményt, mert ez esetben az visszahull a köpködőre. Kiállítja magáról azt a bizonyos szegénységi bizonyítványt.Attól meg az isten mentesen meg, aki a humort nem érti, a sorok között nem tud olvasni! Egyébként nem téged szólítottalak meg, hanem egy jóval utánad írót.
2010. jún. 7. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!