A macskák miért ilyen buta állatok?
Odajött hozzám egy cica a parkban, miután szemezett velem egy ideje, hozzám dörgölőzőtt, majd mikor meg akartam simogatni, hirtelen elkapta a kezem, kicsit megharapta, meg csikargatott a körmével. Majd ugyanezt még egyszer eljátszotta, miután továbbra is a közelemben maradt, és újra megpróbáltam megsimogatni.
Pedig kedvesen szóltam hozzá, nem tettem hirtelen mozdulatot sem.
Ezek után pláne az a véleményem, hogy a kutyák ezerszer okosabbak.
Nyugodtan beszólhatsz te is nekem, ha majd olyan hülyeségeket fogok összehordani, mint te. De ha feltűnt, nemcsak én akadtam ki az ostoba érveiden. Hülyeségeket írtál, ennyi. Ha itt lennél mellettem, akkor is ezt mondanám, nem a fórumon élem ki magam, itt is felidegesítenek a butaságok, akárcsak az életben.
A mosógépes hasonlat meg elég egyértelmű volt, sajnálom, hogy nem tudod összeegyeztetni a te kutya-macska hasonlatoddal...
Azzal nincs semmi gond, hogy te a kutyát jobban szereted, egyáltalán nem ez volt a lényeg, amin többen kiakadtunk...
sebaj.
A macska nem alattomos,hanem csak a legőszíntébb állat,és ezért nem szeretik a buta emberek.Ha éhes eszik,ha szomjas iszik,ha álmos alszik,ha simi kell neki akkor megy és eléri.Önálló gondolkodású élőlény,a saját kategóriájában több sütnivalóval,mint sok embernek.
"azért,mert nem érted mint mondok még nem én vagyok a buta"(ez konkrét idézet)
Macskák voltak,vannak és lesznek.Túl fognak még minket is élni,ezért ne várd,hogy ő hódoljon be neked.Ha egy kicsit is ismernéd a macskákat tudnád,hogy nem lehet csak úgy megsimogatni,türelemmel ki kell várni,hogy ő közeledjen( kettő dörgölőzés még nem elég).Nekem van két cicám és egyszerűen imádom őket,külön kis SZEMÉLYISÉG mind a kettő,de emellet nagyon szeretem a kutyákat is meg minden szőrös kis jószágot,tehát nem vagyok elfogult,de az köztudott,hogy a kutya feltétel nélkül szolgálja a gazdit,a macska tiszteletét viszont ki kell érdemelni,és ezért lenne ő buta?(na ez a butaság.Na de ezen nem kell csodálkoni,mert az emberi társadalomban is ez van,ha valaki találkozik egy nála értelmesebbel,megpróbálja a sárba döngölni,hogy ő jobb színben tűnjön fel,na ez az alattomosság!
10:22
nos, az a véleményem, hogy bármit is írtam volna, hogy hol simogattam meg a macskát, te mindenképp azt hoztad volna ki belőle, hogy ott nem lehet.
ha a fejét írtam volna, az lett volna a baj, ha a hátát, az.
mindegy, én sem foglalkozom többet ezzel a témával.
ja, persze, megérezte az érintésemen kereszül, milyen ember is vagyok. engedd meg, hogy virtuálisan én is kiröhögjelek!
ha érezte volna, hogy mennyire szar ember is vagyok - szerinted -, akkor nem maradt volna továbbra is a közelemben, mert kaphatott volna egy seggberúgást is.
csak szép csöndben megjegyzem, hogy nem kapott, mert nem vagyok ennyire szemét.
annak aki megvédett nagyon köszönöm! :)
Nem akarom külön kérdésbe kiírni, bár az itt megjelentek jó része (a kérdezőt is beleértve) megérdemelné.
Tehát:
A sünök miért ilyen buta állatok?
Kitettem tejet nekik, odajött egy, barátságosan töfögött, és a szeméből is azt olvastam ki, hogy szeretné, ha megsimogatnám. Erre megsimogattam, és hirtelen megszúrt. Pedig nem tettem semmi hirtelen mozdulatot sem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!