Hogy viselkedhetnek ilyen lekezelően állatmenhelyel gazdi jelöltekkel?
Hasonlót tapasztaltam kutyamenhellyel kapcsolatban.
Konkrétan át is vertek: ránk sóztak egy parvos kutyát, aki elpusztult pár nappal később. Mi meg kifizettünk oltásokra meg chipre 17 ezret. Még nekik állt feljebb.
Megfogadtam, hogy soha többé menhelyről nem hozok állatot.
Ne egy rossz pillanatból ítéld meg az összes állatvédőt.
A legtöbb ilyen embernek van "civil" munkahelye is, erejükön felül, szabadidejük perceit, óráit rááldozva segítenek az állatokon.
Ezen felül elképzelhető, hogy épp tényleg rossz pillanatban hívtad, mindenkivel előfordul, hogy nagyon elfoglalt, vagy épp rossz passzban van, netán beteg, épp veszekedett a főnökével/párjával, nem tudhatjuk miért beszéld így veled. Persze az is lehet, hogy tényleg bunkó az illető :)
De azért nem ez az általános amit sajnos neked meg kellett tapasztalnod.
Teljesen igazad van,ilyen hangnemet nem lett volna szabad megengednie.
De te is kicsit türelmetlen voltál, 1 napnál azért kicsit várhattál volna többet is arra a válaszlevére..Ha elsőre visszaírtak tuti írtak volna megint, csak várni kellett volna.
De igazad van,hogy ez így nem korrekt, sokszor telefonon és személyesen tök bunkók, írásban meg úri emberek, az nyilván "bizonyíték". Nem írhatják írásban,hogy az anyádat, mert közzéteheted, megmutathatod másnak. Ha telefonban beanyáznak sehogy nem tudod bizonyítani(ha csak nem rögzíted a beszélgetést,de az meg illegális tudtommal,ha a másik fél nem tudja).Szóval patt helyzet.
Megértem,ha nem akarsz ezek után tőlük örökbe fogadni.:/ Meg kellett volna mondania normálisan,hogy fognak válaszolni, legyél türelemmel.
# 4/7
de szeretem az ilyen jó magyaros mentegetőzős válaszokat. és nekem mint potenciális örökbefogadó, mégis mi közöm ahhoz, h ő rossz passzban van, vagy más munkahelye is van?
a kérdező egy teljesen átlagos érdeklődő, ha ennyitől idegbeteg lesz, sztem menjen inkább gyárba dolgozni.
de, sajnos ez az általános ebben az országban.
az esztergomi állatmenhelyen ugyanez volt, a menhelyvezető hölgy képtelen normális stílusban kommunikálni, mindenkit meg akar nevelni és ki akar oktatni. a munkatársai dettó.
és az sem véletlen, h ennyi panaszkodnak az állatmenhelyek miatt az ország minden táján.
azt vettem észre, hogy menhelyi dolgozónak, állatvédőnek sokszor frusztrált, antiszoc emberek mennek, aki aztán mindenképp meg akarják „nevelni” az embereket.
meg hát (tisztelet a kivételnek), de nyilván nem 5 nyelven beszélő agysebészek dolgoznak ilyen helyeken.
Az esztergomi menhelyről van nekem is tapasztalatom: a menhelyvezető „nő” meglehetősen buta és közönséges teremtés, és nagyon régóta pletykálják, hogy csalnak a támogatásokkal. az biztos, h nem nagyon látszik a menhelyen, h mennyi támogatást kapnak.
amikor anyámék mentek kutyáért, egy önkéntesnek jelentkező fiatal lányt konkrétan levegőnek néztek, és hagyták, h fél órát ott álldogáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!