Nőstény cica ivartalanítás után buszon szállítás?
Sziasztok!
Jövőhéten lesz ivartalanítva a cicám és sajnos csak busszal tudom szállítani.
Valaki szállította már buszon műtét után cicáját?
Igazából nem csak attól félek,hogy műtét után hogy bírja a buszozást hanem attól is, hogy most már hideg van és még egyszer volt autóban szállítva amikor haza hoztuk nyáron.
az út összesen kb 2 óra oda vissza
Túl fogja élni, sose legyen nagyobb baja!
Arra kérdezz rá, hogy a doki hogy adja ki az állatot a kezéből. (A mi dokink megfigyelés alatt tartja, amíg fel nem ébred, de más dokinál láttam, hogy még aludt, amikor kiadta.)
Az, hogy a hideget hogy bírja, attól is függ, kijárós-e. De ha nem is kijárós, teszel be valami meleget (igen, ki kell majd mosni / rosszabb esetben kidobni).
Elég gyakori, hogy hánynak, amikor ébrednek az altatásból, de pl. a mienk nem hányt - mi kocsival vittük haza, szóval az is "rázott", igaz, mi csak fél órát utaztunk vele.
Nincsen közelebbi állatorvos?
Én biztosan nem vállalnék be ekkora utat, télen hidegben buszon.
Kérdezd meg mindenesetre az orvost. Olyan is van, hogy altatva kapod vissza az állatot, de olyan is van, hogy felkeltik .
Én egyik állapotban sem szállítanám eddig,
Főleg nem nőstényt, akinél a varratok is bent vannak.
Én keresnék közelebbi állatorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!