Tatabányán hol éri meg a legjobban nőstény cicát ivartalanítani?
Olcsó =/= jó.
Komolyan mondom, olyan dolgokon próbálnak az emberek manapság spórolni, ahol nem lenne szabad. Sétálj végig az utcán, biztos találsz valakit, aki 1000ft-ért megcsinálja. Mert ugye csak ez számít.
Arról nem is beszélve, hogy elég tapló dolog azzal felhívogatni az állatorvosokat, hogy megtaláld a legolcsóbbat, és ezzel is rabolni a munkaidejüket (persze ingyen).
Ne haragudj, ez pusztán az én véleményem.
Nem cikizek én senkit. Nagyon szép dolog, hogy ivartalanítani szeretné, mindenkinél ez lenne a helyes lépés. De az állattartás egy olyan felelősségteljes dolog, ami (néha) komoly kiadásokkal járhat. Azt, ha valaki úgy vesz magához egy állatot, hogy nem tud róla megfelelően gondoskodi/nincs meg az anyagi háttér hozzá, felelőtlenségnek hívják.
Persze, nekem is számít, hogy egy zsömle 5 vagy 20Ft, de az 5Ft-os olyan is.. Ez egy olyan műtét, amihez komoly felszerelés, anyag, és tudás kell, aminek ára van.
Miből gondolod, hogy "magához vette", nem pedig vásárolta,vagy hogy megfelelően tud majd gondoskodni a gyógyulás időszakában a cicáról? Kiszínezed a történetet, pedig ha a nyers tényeket nézzük, akkor ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!