Ivartalanitas után ruha hazilag?
Figyelt kérdés
Varrt már valaki műtét utáni ruhát a cicájának? A gallért egészen biztos,hogy nem fogja elviselni,ahogy ismerem:)
Neten talaltam pár képet, de sablont nem nagyon láttam hozza.
Csak egy pulcsid ujjabol kivagok 4 lyukat?😄
2017. nov. 14. 15:38
1/8 anonim válasza:
Ha nem nyalja folyton a sebet semmi nem kell rá, de ha annyira akarod csináld meg a pulcsis ötleted, de az én pulcsimat nem adom:) (olvasd vissza)
2/8 anonim válasza:
Az én macskáim biztosan nem bírnának elviselni ilyesmi ruhát (neten viszont láttam vicces videókat felöltöztetett cicákról :)). Utoljára ivartalanított lánycicám nem kapott gallért, és semmi baja nem lett. A doki mondta, hogy nem szükséges, ne aggódjak.
3/8 anonim válasza:
Engem nem érdekelt, mennyire nem viseli el a gallért, úgy adtam rá, hogy ne tudja levenni, mert nekem első volt az egészsége. Mivel rájött, hogy nem tudja levenni, így kénytelen volt elviselni, és rajta is maradt jó pár napig.
4/8 anonim válasza:
A legtöbb macska nem piszkálja a sebet, ezért nem szoktak rájuk gallért adni. Ha a tied mégis piszkálná, akkor viszont jó a pulcsis megoldás, csak vigyázz, hogy ne legyen túl szoros. De az is jó, ha veszel kisbabáknak való bodyt.
5/8 anonim válasza:
Én egy poló ujjából készítettem. Hozzá mértem, és tényleg vágtam rá négy lyukat. Mondjuk, két poló kellett, mert a harmadik próbálkozásom sikerült.:)
Néhány órát tűrte, kicsit megszeppent. Aztán szépen lehámozta magáról.
6/8 A kérdező kommentje:
Első,haha:D az a D betű felesleges ott:)
Koszi Mindnekinek, remelem nem fogja bántani a sebet:)
2017. nov. 14. 17:36
7/8 A kérdező kommentje:
Amugy ketten vannak , egy kisfiú és egy kislány, és folyton mosdatják egymást , ezért gondolom hogy nyalni fogják a sebet.
2017. nov. 14. 17:39
8/8 anonim válasza:
Mi kisbaba bodyt vettünk neki a turiban, az első két lábát átdugtuk a body ujján a hátsó két lábának pedig vágtunk egy lyukat,nem vette le, mondjuk nem igazán örült neki az biztos :).De muszáj volt mert folyamatosan nyalogatta,és be is gyulladt a sebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!