Én eddig abban a hittben voltam hogy a Royal Canin macska tápok prémiumnak számítanak. Mostanában viszont azt hallom hogy a Taste of the wild, Real nature tápok sokkal jobbak. Szerintetek?
Rohadtul nem mindegy hogy kutya vagy macskatápról van szó, de egyébként mindkettőben az elitben van a Royal Canin.
Érdekes, kb majdnem az összes nagy tenyésztő Royalt ad a macskáinak. Biztosan rosszat akarnak az állatoknak, és a leendő kölyköknek, ugye? :)dd.
Reagálva a Pedigree-s írónak:gratulálok! a házi feladatnak utánanéztél, szorgalom megvan, csak a megértés hiányzik már. Te tényleg ilyen dilis vagy?
A Pegigree (Mars )egyáltalán nem azért nem szponzorja többé a Cruftsnak amiért te írtad, (nyilvánvaló, hogy ócska amerikai tápot amúgy sem vesz senki, csak a nagyon csóró tulajdnos), hanem pontosan azért, mert olyan állatok lettek kiállítva és díjazva a Crufts versenyen, amik egészségtelenek, szabálytalanok voltak, és ez nem valami olyasmi, ami mellé büszkén kiállnának.
"Amúgy meg hallottad azt, hogy a jó bornak nem kell cégér? A jó tápnak sem."
De hallottam, mégsem hiszek benne.
Elég sok nem rossz Porsche, Audi, Mercedes, BMW reklámot láttam, csupa szar autót gyártó cég, értem:)
A Real nature és a Taste of the Wild egy kategóriával feljebb van egyértelmű, hogy jobbak.
A Royal meg egyel alatta van, viszont az ára meg nem igazán akarja ezt tükrözni, duplán probléma. Amúgy annyira nem rossz az se, de a másik kettő mindenképp jobb.
Drága barátunk meg szimplán csak Royallal etet és mindenki más aki leszólja arra kitalál valami marhaságot meg összeesküvés elméletet. Tedd el magad pihenni inkább, ne a jó népet fáraszd a baromságaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!