Acana, Real Nature, vagy Leonardo száraz macskatáp a jobb?
Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 19:32
1/6 anonim válasza:
Acana
De az acana nagyjából egy árban van az Orijennel én a helyedben azt választanám:) de úgyis a cicán fog múlni, hogy melyik ízlik neki jobban😝
2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy láttam, hogy az Orijen sokkal drágább.
És nem túl sok az a fehérje?
2017. szept. 25. 19:45
4/6 anonim válasza:
Az összetevők alapján az Acana a legjobb. Nekem viszont csak a Real Nature-rel van személyes tapasztalatom, és teljesen elégedett vagyok vele. Amióta a cicáim ezt eszik, gyönyörű, fényes, puha bundájuk van, a székletük kevésbé büdös, és kisebb mennyiségű, illetve az egyik cicám érzékeny gyomrú, amióta ezt a tápot eszi, egyszer sem volt hasmenése. Szóval én ezt a márkát is tudom ajánlani (Freshwater változatot kapják egyébként).
5/6 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3202283-mier..
Igazából nem minden cicának lesz jó (tudom ez kutyás kérdés) de am jó még a Purina,Josera és a Real Nature
6/6 anonim válasza:
Ja és am az Orijen fehérjetartalma nem túl sok, elvégre ragadozó állatok
Néhány cicának mehet tőle a gyomra ha érzékenyebb, de ezt majd úgyis kitapasztalod, hogy nektek mi vált be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!