Levizeltem a macskámat és most mérges, megfog majd bocsájtani?
Figyelt kérdés
Fürödtem, a macska a szőnyegen aludt és amikor száltam ki, vízes lett a macska, és most fúly rám. Az a kérdés, hogy megfog majd bocsájtani? Ma elutazom és nem akarom hogy mérges legyen.2010. máj. 31. 14:28
2/9 Nigra válasza:
El fogja felejteni ne izgulj. Meg a gazdinak mindent elnéznek
3/9 anonim válasza:
Meg fog bocsájtani. A macska nem olyan mint a kutya, így hamar elfelejti, de azért próbáld simogatni
5/9 anonim válasza:
Nem, hamarosan látni fogod az "örihari" táblát a nyakában, és mire viszaérsz meg is szökik...
6/9 anonim válasza:
Készülj rá, hogy megy az ügyvédjéhez, vagy felvonul az utcán táblákkal.
7/9 A kérdező kommentje:
bocs, levizeZtem a macskát, nem levizeLtem :D de akkor jó ha meg bocsájt :D
2010. máj. 31. 14:36
8/9 anonim válasza:
Te vagy a főnök, és te állsz feljebb a táplálékláncban. Ha rádfúj, jobb ha visszafújsz, vagy lespricceled újra, mert a macskának tudnia kell hány kiló! Nme jó, ha azt képzeli, hogy nagyobb úr nálad! Ő kuncsorogjon a te kegyeidért, ne fordíta, különben el fog romlani, a fejedre nő. Ha rádfúj, kergesd el Sicc, vagy mond mérgesen: Nefujjrám!!!! Érteni fogja, hoyg rossz volt. Mire haza jössz hiányozni fogsz neki, talán még azt is hiszi, hoyg a rsszasága miatt hanyagoltad, a mienk úgy volt legalábbis.
9/9 anonim válasza:
Még azt mondjátok hogy a macska megbocsájt mert nem olyan mint a kutya LOL A KUTYÁNAK MÉRFÖLDEKKEL JOBB AGYA VAN MINT EGY ILYEN EGÉRZABÁLÓ IZÉNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!