Megfog nekem bocsájtani? (tengerimalac)
Mit kellene megbocsátania?
A fent írtak szerint nem tettél semmit, amivel bántottad volna, ráadásul nekik nem túl hosszú az emlékezetük.
Nem dögönyözöd túl? Lehet hogy túl heves vagy, vagy v
valami hasonló miatt fél.
köszi az ötletet... már ezt is próbáltam,de nem nagyon vált be nála,folyamatosan próbálkozni fogok :)
nem vagyok durva,ha bemegyek a szobámba mindig lassan nyitom ki az ajtót nehogy valami hangja legyen vagy a levegő erősen menjen oda hozzá..
Vannak félősebb malackák is. :)
Nekünk kettő volt. Az egyik ritka heves vérmérséklettel, hangos, rohangálós, és ha nyitottuk az ajtót rohant hozzánk. A másik egy kis gyáva :) Évekig velünk volt, mégse lehetett megfogni, mindig baromi bizalmatlanul méregette amikor a társát simogattuk stb. Mindig tartotta a 3 lépés távolságot. Egymással viszont nagyon jól kijöttek.
(a kis harapós bezzeg ha simiztük még el is nyújtózkodott és hangosan nyöszörgött, meg nyalogatta a kezünket stb. csak a gazdin kívül mindenkit harapott :D imádtam)
El kell fogadni, ha semmi nem megy, hogy ő ilyen. :)
2 malackám van
az egyik imádja a répát a kezemben azzal etettem meg,a másiknak az ubi a kedvenc,de ő nem eszik a kezemből:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!