Hogy tehetném még jobbá az életét? (tengerimalac)
Köszi!
Az az igazság,2 hörim volt.hiányoznak nagyon,titeket is sajnállak,szörnyű őket elveszíteni de egyszer a malackám is itt fog hagyni...... :'( de egyszer mi is elmegyünk,és én hiszek benne hogy akkor majd örökké együtt lehetünk velük. :)A malacommal RENGETEG időt töltök együtt,most is itt ül az ölemben,együtt írunk leckét,van külön kosárkája,szabadidőmben vele vagyok,de ő még többet érdemel!Többen furinak tartanak emiatt,hogy azt mondom:neki is vannak érzései.pedig igaz..na mind1 elmondom hogyan került hozzám:
Kisállat kereskedésben vettük a drágát,volt egy fiú tesója,aki egy fehér,és krémszínű fiúcska volt.Apró helyen voltak összezárva,alig volt helyük,de csak egyikőjüket vihettem haza.Folyton Nutellára (a lány malackámra) mutattam.Azonnal elbűvölt vörösesbarna szőre,és azok a fekete foltok!A világ legkedvesebb,legszebb malaca!gondoltam azonnal
Ezután fogták,beraktát egy magas kartondobozba forgáccsal,mi meg hazavittük. :) életem legszebb napja volt.Mikor hazaértünk,nagyon nagyon félt.megmozdulni se mert.Az első években anya foglalkozott vele mert én kicsi voltam :) azóta csak én ápolom,és imád!!Olyan sok szeretetet adott,(és ad is :) ) ezért érdemli meg hogy nagyon jó élete legyen!Remélem tetszik a történet.
Köszönöm mindenkinek,és előzőnek:
Te szegény!!! :( de,legalább biztos lehetsz benne hogy szeretett.Nekem először nagyon nagyon kicsi koromban volt malacom,őt Vénusznak hívták :( Fekete sima szőrű volt.....Hazavittük,velem volt úgy fél évig,aztán a szüleim szerették volna párosítani egy másik malaccal de belepusztult szegény......hiányzik nagyon,ezért vigyázok úgy az én kis drága Nutikámra (így becézem Nutellát) nem akarom újra átélni azt ami Vénusszal történt...
Szia!
Én úgy szoktam jobbá tenni az életét hogy:
1.nyáron tavasz közepe táján ki szoktam rakni a kertbe.
2.A ketrecébe rakok kis házikót.(már ha te nem szoktál)
3.Nem a nevén hívod hanem becézgeted.
4.Ha nincs társa akkor tegyél be neki tükröt hogy ne érezze magát egyedül(nálam be vált)
(mi közbe ezt az üzenetet írtuk capuchínioval közbe lepisilt) chapucinó=tengeri malacom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!