Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kidobott /kóbor/ kismacska?

Kidobott /kóbor/ kismacska?

Figyelt kérdés

Egy fekete kismacska bejött az udvarunkba, föl a teraszra.

Megetettem, nagyon éhes volt.

Ahogy felvettem, olyan édesen dorombolt.

Ha megtartanánk, mit kell vele tenni.

Állatorvoshoz vigyem?

2017. nov. 8. 13:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
13%
26.-os én is pennys kaját veszek nekik nyáron, reggel száraz,este meg konzerv.
2017. nov. 8. 14:04
 32/41 anonim ***** válasza:
56%

Akkor azt kipróbálom. Én szerintem az aldiból vettem száraztápot, de nem bejövős a macseknak. :-/

A konzervet viszont imádja, mindegy milyen. Csak úgy habzsol. 😄

2017. nov. 8. 14:05
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják! Ne csak a rosszat lásd meg! Nem fog rámenni a gatyád! :) Bőven megéri megtartani. Egyébként eleve a vörös hús nem a legjobb neki én úgy tudom. Továbbá a hal is egy jó kérdés! A miénk speciel a halat nem is bírja. Kihányja szinte azonnal. Vagyis a halas kajákat.
2017. nov. 8. 14:10
 34/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, azt hiszem, már csak a cicának kell engem választani gazdinak...

Remélem nyugdíjas napjaimat megédesíti :)

2017. nov. 8. 14:12
 35/41 anonim ***** válasza:
Szerintem már meg sem tudnák szabadulni tőle :) .Jó cicázást :)
2017. nov. 8. 14:14
 36/41 anonim ***** válasza:
Úgy legyen! 😊
2017. nov. 8. 14:16
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy jobb, ha hússal eteted, mintha a legolcsóbb bolti táppal amiben jó, ha 4% a hústartalom. Konyhai maradékot viszont ne adj neki, mert az túl zsíros és fűszeres egy cicának.

Viszont a nyers húsnál oda kell figyelni az arányokra, facebookon a nyerskosztos cicák csoport pl nagyon jó. Nekem egy fél éves cicám van, max. 2000 Ft-ból megvan 3 heti kajája, tehát egyáltalán nem egy nagy összeg.

Viszont ahogy írták már orvoshoz mindenképp vidd majd el, és ivartalanítani is kell majd, és nem árt ha félre van téve egy összeg állatorvosra, vész esetére.

2017. nov. 8. 15:30
 38/41 anonim ***** válasza:

Az elutazás miatt szerintem ne aggódj előre.

Ahogy a #30-as leírta, úgy nem lenne semmi gond. Néhány napra ha elmegyek, én is itthon hagyom a cicát, pedig senkit nem tudok megkérni hogy nézzen rá. Rengeteg ételt és vizet teszek ki neki, meg tiszta almot, és elvan így. :)

De egyszer már el is vittem magammal, és állatbarát szállást foglaltunk, és az is jó megoldás volt.

Ragaszkodó cica, de azért magában is el van, ha kell, úgyhogy nála az bizonyult a legjobb megoldásnak, amikor itthon hagytam őt.

2017. nov. 8. 16:21
 39/41 anonim ***** válasza:

Megédesíti, hidd el. Dehogy kell neki 25 fok. Nyugi.

Csak akkor fürdesd, ha tényleg nagyon koszos.

Nekem volt egy hófehér, eltűnt, egy hónap után jött haza. Hát minden volt szegényke, csak nem fehér. A doki azt mondta, egyelőre ne fürdessük, stresszes állapotban van, nem tenne jót neki.

És láss csodát, egy hét alatt megint hóhehér lett.

2017. nov. 8. 16:28
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a marha és nyúlhúst (meg egyéb csirkét, baromfit). Természetesen nem a hentesnél veszem ezeket, hanem állateledel boltban fagyasztva, töredék áron (50-400 Ft/kg). Árban nem jön ki rosszabbul, mint egy konzerves kaja, sőt olcsóbb. Csak épp a konzervekben minimális hús van, a macska pedig húsevő állat. A magasabb hústartalmú konzervek pedig iszonyú drágák, annyiért már tényleg lehet venni a hentesnél bélszínt is.

Szóval, érdemes megnézni, hol mi mennyibe kerül, ha lehet, akkor keress egy olyan állateledeles üzletet, ahol árulnak húsokat is. Árban is megéri, és a cicának is jó.

2017. nov. 8. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!