3 hónapos kismacska viselkedése, normális?
Sziasztok! Egy hete befogadtam egy 3 hónapos kislány cicát. Úgy hoztam el az ideiglenes befogadóitól, hogy bújós, dorombolós, kedves cica.
Az első pár napban az is volt, de aztán levetkőzhette a félelmeit vagy nem tudom, de se nem bújik, se nem dorombol, se nem kedves - igazából elég bunkó, harap, karmol (játékból is, dühből is, kb. mindenért, szóval nem nagyon tudok úgy hozzáérni hogy ne akarjon megharapni vagy karmolni). A tiltást letojja magasról.
Namost én értem, hogy kicsi még, de nem tudom, a későbbiekben meg szoktak-e nyugodni a macskák? Vagy felnőttnek is ilyen kiállhatatlan marad?
Vettem ilyen hajlékony pálcát aminek tollak vannak a végén, meg csörgős labdát, meg mindenfélét, de kb. lemeríthetetlenek az energiái, minden játék most neki ami csak a lakásban van.
Ez még a kisebbik gond lenne, de az, hogy nem kedves, hanem harapós, az már baj.
Hát, nem tudom!
Amelyik cicám bújós, dorombolós, az kicsinek is az volt, amelyik vad, az kicsinek is vad volt.
De ez csak az én tapasztalatom, a többség véleménye a mérvadó.
Ma itthon vagyok vele, és igaz hogy kb. 80x próbált eddig megharapni (főleg játékból, egy-két alkalommal "jusztis"), de volt negyed óra amikor dorombolós ölbecica volt.:) Persze elolvadtam.:) Nevelem és reménykedem, hogy még megfordulhat a trend.
Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!