Normalis ez a viselkedese a macskamnak ivartalanitas utan?
AZ én macskám ivartalanítás után mikor felébredt fel akart ugrani az íróasztalra, nem sikerült neki és nagyon csodálkozott rajta szegény.:D Végül úgy döntött, hogy alszik még egy kicsit.
OFF:
Az előző macskánk meg utazáshoz kapott altató tablettát. Odafelé nem is volt gond, nyugiban volt végig. Viszont hazafelé végig üvöltötte a 2 és fél órás vonatutat + a kb egyórás villamosozást és buszozást.
Amikor hazaértünk és kiengedtük a ketrecből nagyon boldog volt, hogy végre megint otthon van és jó hangosan nyávogott az ajtónál. Mire odaértem a bejárati ajtóhoz, ott feküdt "kidögölve" szegény. :D Beraktuk a kis alvós kosarába, és aludt néhány órát.:D
Igen, normális. Ha iszik, az épp elég. Most ő betegnek érzi magát, a beteg állat pedig nem nagyon eszik.
Mindenesetre ha holnap sem akar enni, vagy láthatóan nincs jól, esetleg lázas lenne, hívd fel a dokit. De szerintem nem lesz semmi baj, csak túl kell tennie magát a műtét, altatás traumáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!